Gigabyte FORCE M7 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Gigabyte FORCE M7 egy tökéletes társ a virtuális csatákban. A kézbe illő formájának köszönhetően bárhol, bármikor használható. A 3200DPI felbontás biztosítja a tökéletes játék é Teljes leírás >

Termékleírás

A Gigabyte FORCE M7 egy tökéletes társ a virtuális csatákban. A kézbe illő formájának köszönhetően bárhol, bármikor használható. A 3200DPI felbontás biztosítja a tökéletes játék élményt. A Blue Gaming érzékelőnek köszönhetően szinte bármilyen felületen használható. A felbontások váltiztatása, a könnyű irányíthatóság, a fejlett érzékelő és a Gigabyte szakértelme a biztosíték arra hogy egy tökéletes gamer egeret kapunk a kezünkbe a FORCE M7 személyében.

Gyártó
Gigabyte
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Gigabyte FORCE M7 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gigabyte FORCE M7 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.