Gigabyte Aire M58 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

GIGABYTE precíz optikai követőrendszer A GIGABYTE precíz optikai követőrendszernek és a megbízható, 2,4 GHz-es vezeték nélküli átviteli technológiának köszönhetően az egér egyszerűen Teljes leírás >

Termékleírás

GIGABYTE precíz optikai követőrendszer
A GIGABYTE precíz optikai követőrendszernek és a megbízható, 2,4 GHz-es vezeték nélküli átviteli technológiának köszönhetően az egér egyszerűen irányítható, és rendkívül gyors válaszidőt kínál. Ennek a csábításnak Ön sem tud ellenállni.

9 hónapos elemélettartam
Az egérhez kapott 2 darab AAA típusú elemnek köszönhetően akár 9 hónapon* keresztül használhatja úgy az egeret, hogy nem kell az elemcsere miatt aggódnia.
* Az elemek teljesítményadatai azokon a maximális elméleti csatlakozási értékeken alapulnak, amelyek a lapkakészlet-forgalmazóktól vagy a csatlakozások műszaki adatait definiáló vállalattól származnak. A tényleges teljesítmény a felhasználói szokásoktól és a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet.

Hordozható nano vevőegység
Az ún. Plug-and-play, vagyis azonnali lejátszást biztosító technológia révén könnyedén használhatja az egeret különféle eszközökhöz. A kisméretű nano vevőegységnek köszönhetően mindig nagyszerű élmény lesz, ha a notebook készülékével utazik.

Nagyobb méretű görgetőkerék és egértalpak
A nagyobb méretű görgetőkerék még kényelmesebbé teszi a weboldalak böngészését, a nagyméretű egértalpak pedig fokozott gördülékenységet biztosítanak az egér mozgatásakor.

Kényelmes markolat mindkét kézhez
Az egér oldalának különleges formai kialakítása extra kellemes tapintást biztosít a kéznek, ami a tenyérizzadásra hajlamos felhasználóknak fokozott kényelmet nyújt. Nem szükséges többé aggódnia amiatt, hogy a gumi leválik vagy ragadni kezd.

Alacsony töltöttségi szint kijelzése
Amikor az elem töltöttségi szintje alacsony, az alacsony töltöttségi szintet jelző fény 5 másodpercig villog, majd elalszik.P/N: GM-M58
Gyártó: Gigabyte
Egér érzékelő típusa: Optikai
Érzékenység: 1000 dpi
Gombok száma: 3 db
Csatlakozók: USB
Kompatibilitás: Window
Súly: 60 g
Méret: 99 x 59 x 35 mm

Gyártó
Gigabyte
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Gigabyte Aire M58 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gigabyte Aire M58 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.