Gigabyte Aire M1 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Gigabyte Aire M1 optikai egere könnyű súlyával, és mini méretével tűnik ki a többi egér közül. Ezen tulajdonságok miatt ideális választás notebook tulajdonosoknak. Az ergonomikus és s Teljes leírás >

Termékleírás

A Gigabyte Aire M1 optikai egere könnyű súlyával, és mini méretével tűnik ki a többi egér közül. Ezen tulajdonságok miatt ideális választás notebook tulajdonosoknak. Az ergonomikus és stílusos kialakítása miatt igazi díszévé válik asztalának.
A kiváló minőségű visszahúzható kábel több mint 10.000-szer tekerhető, és több mint 4.000 alkalommal húzható ki anélkül hogy a kábel megtörne. A visszahúzható kábel miatt minimálisra csökken annak a veszélye hogy kábelei össze akadnának.

Gyártó
Gigabyte
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Gigabyte Aire M1 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gigabyte Aire M1 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.