Genius Traveler 9020 Bluetooth egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Genius bemutatja a Traveler 9020BT-t az új Bluetooth-os BlueEye technológiájú optikai egérét. A Bluetooth egyszerű váltást tesz lehetővé a PC / NB / Tablet PC között. A Genius BlueEye tec Teljes leírás >

Termékleírás

A Genius bemutatja a Traveler 9020BT-t az új Bluetooth-os BlueEye technológiájú optikai egérét. A Bluetooth egyszerű váltást tesz lehetővé a PC / NB / Tablet PC között.
A Genius BlueEye technológia lehetővé teszi a munkát szinte bármilyen felületen, míg a Bluetooth 3.0 technológia megbízható munkavégzést biztosít legfeljebb 10 méter távolságig. Egyszerűen csatlakoztathat különböző eszközöket három operatív rendszerben: Android 4.0+, Windows 8/7 / XP / Vista és Mac OS X 10.4 vagy újabb.
Sportos vonalvezetés, és kényelmesen elfér mindkét kézben. Müködteése AA vagy AAA akkumulátorral történhet.
Termék jellemzői:
- Bluetooth 4 gombos vezeték nélküli optikai egér
- Könnyen válthat Bluetooth-os PC / NB / Tablet PC között
- Kényelmes, kétkezes fogás
- Erőteljes BlueEye technológia (minden felületen működik)
- Kompatibilis a három operációs rendszerek
- Kényelmes elemtartó design

Gyártó
Genius
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
4 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Genius Traveler 9020 Bluetooth egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius Traveler 9020 Bluetooth egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.