Genius Traveler 9005BT egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bluetooth 4 gombos vezeték nélküli optikai egér Pontos 1200 dpi felbontású BlueEye motor Az ergonomikus designnak köszönhetően mindkét kézben kényelmesen használható Turbó Teljes leírás >

Termékleírás

Bluetooth 4 gombos vezeték nélküli optikai egér
Pontos 1200 dpi felbontású BlueEye motor
Az ergonomikus designnak köszönhetően mindkét kézben kényelmesen használható
Turbó görgetés a dokumentumok villámgyors böngészéséhez
A hatékony BlueEye technológia például a következő felületeken működik: üveg, márvány, szőnyeg és kanapé.
4-D turbó görgetés technológiájú Bluetooth egér

A Genius bemutatja a legújabb Bluetooth BlueEye optikai egerét, a Traveler 9005BT-t, amely innovatív turbó görgetés funkcióval rendelkezik a weboldalak és a dokumentumok hatékonyabb böngészéséhez.

A Genius BlueEye technológia segítségével az egér szinte bármilyen felületen működik, és a Bluetooth EDR 2.0 kapcsolat megbízható munkavégzést biztosít akár 10 méteres hatótávolságban. Az új Bluetooth technológia segítségével három különböző operációs rendszeren (Android 3.0+, Windows 7/XP/Vista és Mac OS X 10.4 vagy újabb) is használhatja az eszközt. Továbbá, a Traveler 9005BT négyirányú turbó görgetés funkcióval rendelkezik a természetesebb és kényelmesebb görgetéshez, csak mozgassa az egeret a kívánt irányba. A rendkívül gyors görgetés segítségével villámgyorsan böngészhet a dokumentumokban, a táblázatokban és a weboldalakon. A Traveler 9005BT sportos kivitelű eszköz, és kényelmesen illeszkedik mindkét kézbe.

A Traveler 9005BT egy ergonomikus optikai egér, amelyet gyakorlatilag bármilyen felületen használhat!

Gyártó
Genius
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
Bluetooth
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Genius Traveler 9005BT egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius Traveler 9005BT egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.