Genius Traveler 6000 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Genius bemutatja a legújabb vezeték nélküli optikai egerét, a Traveler 6000-t. Egyszerű és praktikus, javítja a napi munka hatékonyságát, és a bal- és jobbkezesek is egyaránt használhatj Teljes leírás >

Termékleírás

Genius bemutatja a legújabb vezeték nélküli optikai egerét, a Traveler 6000-t. Egyszerű és praktikus, javítja a napi munka hatékonyságát, és a bal- és jobbkezesek is egyaránt használhatják.

A Traveler 6000 pontos 1200 dpi felbontású optikai érzékelőt használ, és nagyszerű irányíthatóságot biztosít a dokumentumok vagy az internetes oldalak böngészésekor. A Pico vevőegység ideális megoldás a kis mérete miatt, mivel Ön a notebook csatlakozójában hagyhatja azt, ha éppen nem dolgozik. A kevesebb fogyasztás érdekében a Traveler 6000 mindössze egyetlen AAA elemet használ, és az energiatakarékos technológiával megnövelhető az elemek élettartama.

A Traveler 6000 három népszerű színben kapható: elegáns fekete, királykék és rubinvörös. További információkért forduljon az értékesítési képviselethez.

Gyártó
Genius
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Genius Traveler 6000 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius Traveler 6000 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.