Genius NetScroll 110 optikai PS/2 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az új optikai egértechnológiának köszönhetően megnőtt az egér pontossága és megbízhatósága, és megszűntek a véletlenszerű kurzormozgások. A hagyományos golyós technológiától elt Teljes leírás >

Termékleírás

Az új optikai egértechnológiának köszönhetően megnőtt az egér pontossága és megbízhatósága, és megszűntek a véletlenszerű kurzormozgások. A hagyományos golyós technológiától eltérően, az egér mozgását egy optikai érzékelő figyeli, folyamatosan nézi a felületet (1500 jel/mp mintavételi sebességgel). A mozgás-információt egy jelprocesszor értékeli, és ennek megfelelően dönti el a mozgás jellegét (helyzetét és sebességét). Az optikai érzékelőnek köszönhetően, az egér nem koszolódik, nem kell tisztítani és nem igényel speciális optikai alátétet sem. A golyó és a mozgó elemek megszűnésével az egér összsúlya lényegesen csökkent (kb. 120g). Az oldalsó gombok alá beépített LED-ek jelzik az egér mozgását. Az egér tartozéka a Genius MouseMate driver és az Easy-Jump szoftveres gyorsmenü.

Gyártó
Genius
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
PS/2
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Genius NetScroll 110 optikai PS/2 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius NetScroll 110 optikai PS/2 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.