Genius Deathtaker egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DeathTaker egy MMO/RTS profi lézeres egér a Genius GX termékcsaládjából. Testreszabható bármely MMO/RTS játékban a kiváló teljesítményhez. A DeathTaker beépített, túlhajtott SCGii mo Teljes leírás >

Termékleírás

A DeathTaker egy MMO/RTS profi lézeres egér a Genius GX termékcsaládjából. Testreszabható bármely MMO/RTS játékban a kiváló teljesítményhez.

A DeathTaker beépített, túlhajtott SCGii motorral, illetve 100 és 5700 közötti dpi értékkel rendelkezik, így a játékosok könnyedén barangolhatnak a csatamezőn. A teljes sebességű CPU a memóriachippel megakadályozza a játékfagyásokat, és 1 ms (8X gyorsabb) válaszidőt biztosít. Az aranyozott USB-csatlakozó pedig stabil jelerősséget garantál a játék során.

Az eszköz élettartama 8 millió kattintás, így ideális választás MMO/RTS játékosoknak. Egyéb jellemzők: hat fémsúly (egyenként 4,6 gramm), tetszés szerint állítható X/Y-tengelyű dpi.

A DeathTaker a Scorpion UI felületet használja, így a játékosok testreszabhatják a gombokat, kezelhetik a makrókat akár 55 gombnál, különleges beállításokat adhatnak meg, illetve 16 millió különböző háttérvilágítási színt használhatnak.

Ideális választás MMO/RTS játékokhoz, kényelmes használat és kellemes fogás, kiemelkedő teljesítmény minden játékban. A DeathTaker a profik választása. Váljon profi játékossá most!

Gyártó
Genius
Típus
vezetékes
Gombok száma
9 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Genius Deathtaker egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius Deathtaker egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.