Fujitsu WI610 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A WI610 vezeték nélküli notebook egér a legkorszerûbb 2,4 GHz-es technológiát használja, a különlegesen nagy felbontású, kapcsolható érzékelõ a szükséges pontosságot és megbízhatós Teljes leírás >

Termékleírás

A WI610 vezeték nélküli notebook egér a legkorszerûbb 2,4 GHz-es technológiát használja, a különlegesen nagy felbontású, kapcsolható érzékelõ a szükséges pontosságot és megbízhatóságot biztosítja (1000/1500/2000 dpi). A stílusos ezüst és fekete színben pompázó WI610 vezeték nélküli egér minden környezetbe tökéletesen illik.

Gyártó
Fujitsu-siemens
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Fujitsu WI610 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fujitsu WI610 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.