Fujitsu M510 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A szürkés fehér színû M510T PC egér csaknem minden felületen használható alapvetõ adatbeviteli eszköz, amely finoman és pontosan követi kezének mozdulatait. Két gombbal és egy harmadik g Teljes leírás >

Termékleírás

A szürkés fehér színû M510T PC egér csaknem minden felületen használható alapvetõ adatbeviteli eszköz, amely finoman és pontosan követi kezének mozdulatait. Két gombbal és egy harmadik gombként is használható, 4-irányú görgetésre (billenthetõ görgetõkerék technológiával) alkalmas görgetõkerékkel rendelkezik.

Gyártó
Fujitsu-siemens
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Fujitsu M510 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fujitsu M510 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.