Epic Gear Meduza egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez az Epic Gear Meduza egér az első új HDST (Hybrid Dual Sensor Technology) technológiás egér. Kifejezetten a játékokhoz gyártották, ez a Meduza egér két cserélhető lézeres és optikai é Teljes leírás >

Termékleírás

Ez az Epic Gear Meduza egér az első új HDST (Hybrid Dual Sensor Technology) technológiás egér. Kifejezetten a játékokhoz gyártották, ez a Meduza egér két cserélhető lézeres és optikai érzékelővel rendelkezik. Az egyedülálló HDST technológia segítségével aktiválhatja a két érzékelőt külön-külön vagy egyszerre is, a hibrid üzemmódja maximális optikai és lézeres teljesítményt biztosít. Ezt a Meduza egeret hét programozható gombbal és két nagy, teflon támasszal látták el, mely optimális felhasználást biztosít az összes funkcióhoz. Lézer módban az Epic Gear Meduza egér maximális felbontása 6000 dpi. Az optikai mód pedig tökéletes stabilitást és kiváló pontosságot garantál.

Gyártó
Epic Gear
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Epic Gear Meduza egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epic Gear Meduza egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.