Cooler Master Storm Sentinel Advance II egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jellemzők: Model: SGM-6010-KLLW1 * Érzékenység: 5600 DPI Storm Tactical szenzor * Max gyorsulás: 50G * Kis kijelző az egéren, saját kép megjelenítésére * Csatlakozó típusa : USB 2.0 * Go Teljes leírás >

Termékleírás

Jellemzők:

Model: SGM-6010-KLLW1

* Érzékenység: 5600 DPI Storm Tactical szenzor
* Max gyorsulás: 50G
* Kis kijelző az egéren, saját kép megjelenítésére
* Csatlakozó típusa : USB 2.0
* Gombok száma : 7 gomb + 1 görgő
* 5 db 4,5 grammos súly, legfeljebb +22,5 g súly
* Követési sebesség 6.00 m/s 235 IPS
* Belső memória: 64Kb
* Szín: Fekete - Szürke
* Méret: 83.5 x 135 x 40 mm
* Tömeg: 161.5 g
Leírás:

A játékosok igényeihez igazított, ultra pontos egér. A kétszeres lézer követő technológia segítségével a legkisebb mozdulatot is azonnal leköveti. A Sentinel firmware támogatja a makrók rögzítését, így az ismétlődő feladatok automatikusan elvégezhetőek. Az egér OLED kijelzőjén saját logo jeleníthető meg, és a világító LED-ek színe is testreszabható.

Gyártó
Coolermaster
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
8 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Cooler Master Storm Sentinel Advance II egér (SGM-6010-KLLW) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cooler Master Storm Sentinel Advance II egér (SGM-6010-KLLW) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.