Apple Magic Mouse egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az új Magic Mouse forradalmasítja az egér használatát. Egyetlen darabból készült, tükörsima felülete nem csupán bal és jobb egérgombként funkcionál, hanem érintésérzékeny Multi-Touch Teljes leírás >

Termékleírás

Az új Magic Mouse forradalmasítja az egér használatát. Egyetlen darabból készült, tükörsima felülete nem csupán bal és jobb egérgombként funkcionál, hanem érintésérzékeny Multi-Touch vezérlőként is, mely felismeri a gesztusainkat. Vízszintesen, függőlegesen és átlósan görgethetünk vele pusztán az ujjbegyünk mozgatásával. A nagyméretű érintésérzékeny felülettel könnyebb végighaladni az iMovie-ban készülő filmen, egy hosszú weboldalon a Safariban vagy az iPhotóban tárolt fotók listájában. Ha egyszerre két ujjunkat mozgatjuk a Magic Mouse-on, görgetés helyett lapozhatunk a weboldalak és fotók között.

Gyártó
Apple
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Apple Magic Mouse egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Apple Magic Mouse egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.