A4-Tech G9-330H egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az A4Tech G9-330H optikai egér letisztult, kecses, tenyérbe símuló formájával azonnal a felhasználó kedvenévé válik. A micro USB vevő akár 15 méter távolságról is érzékeli az optikai Teljes leírás >

Termékleírás

Az A4Tech G9-330H optikai egér letisztult, kecses, tenyérbe símuló formájával azonnal a felhasználó kedvenévé válik. A micro USB vevő akár 15 méter távolságról is érzékeli az optikai egér minden rezdülését. A 800-2000 dpi felbontást mindenki a magának megfelelő értékre tudja beállítani, így segítve elő a még precízebb munkavégzést, vagy játékot.

Gyártó
A4tech
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu A4-Tech G9-330H egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy A4-Tech G9-330H egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.