Steelseries Apex billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Steelseries Apex gamer billenyűzet számos extra szolgáltatással próbálja megszólítani a hcgamer réteget. A szokásos nyomógombok mellett 22 dedikált makró gomb sorakozik, amelyek a felső Teljes leírás >

Termékleírás

A Steelseries Apex gamer billenyűzet számos extra szolgáltatással próbálja megszólítani a hcgamer réteget. A szokásos nyomógombok mellett 22 dedikált makró gomb sorakozik, amelyek a felső és a bal szélső régiókban kaptak helyet. Természetesen a billentyűzet teljes mértékben programozható, ráadásul tehetjük mindezt 4 rétegben, így összességében 504 különböző parancs kiadására van lehetőség, csak győzzük észben tartani. A háttérvilágítás 8 fényerősségi szinten a szivárvány minden színében képes pompázni, ez azonban nem csak optikai tuningelem. A SteelSeries ActiveZone 5 különböző zónára osztja fel a billentyűzetet, ezek színe függetlenül változtatható, ez a 4 réteggel kombinálva komoly segítséget jelenthet a megfelelő parancsok és makrók előcsalogatásában. A fedélzeten kétportos USB HUB is található egyéb eszközök kényelmes csatlakoztatása végett. A jobb oldalon egy sor multimédiás gombról sem feledkeztek meg, így médialejátszók kontrollálása és a hangerő szabályozása csak egy mozdulat. Érdemes még észrevenni a plusz két iránygombot, a megnövelt space-t, valamint a billentyűzetről közvetlenül blokkolható Windows gombokat.

Gyártó
Steelseries
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Steelseries Apex billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steelseries Apex billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.