Speed-Link Faktor numerikus billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A NumPad valamennyi notebook ideális kiegészítője. Aszinkron működik, ami azt jelenti, hogy független a számblokktól és a billentyűzet NumLock funkciójától. Ergonómikus formájával, csú Teljes leírás >

Termékleírás

A NumPad valamennyi notebook ideális kiegészítője. Aszinkron működik, ami azt jelenti, hogy független a számblokktól és a billentyűzet NumLock funkciójától. Ergonómikus formájával, csúszásmentes talpával és a teljes NumPad layouttal kellemes és gyors munkát tesz lehetővé. Az USB kábel hossza állítható, automatikus behúzásának köszönhetően teljesen eltűnik a NumPadban. Ezáltal a kis és könnyű készülék még könnyebben szállítható.
csúszásmentes gumitalpak biztosítják a fix helyzetet
Az automatikus kábelbehúzásnak köszönhetően állítható kábelhossz
Ergonómikus, mivel magasságában és dőlésszögében a notebookhoz illeszkedik
A teljes NumPad layout lehetővé teszi a hatékony munkát
A 2.0 USB keresztül gyorsan és meghajtó nélkül telepíthető, tápegység nem szükséges
Kompakt méreténél és csekély súlyánál fogva ideális szállításhoz is
Speed - Link minőség

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Speed-Link Faktor numerikus billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Faktor numerikus billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.