Sharkoon Skiller Pro angol billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Skiller PRO megvilágított gaming billentyűzet a népszerű Skiller alapváltozaton felül további szolgáltatásokat nyújt. A kéken megvilágított billentyűzet 3 blokkos szabványos külsővel Teljes leírás >

Termékleírás

A Skiller PRO megvilágított gaming billentyűzet a népszerű Skiller alapváltozaton felül további szolgáltatásokat nyújt. A kéken megvilágított billentyűzet 3 blokkos szabványos külsővel, többgombos rolloverrel, hat makróval, három profillal, és kilenc multimédiagombbal rendelkezik.

A mellékelt szoftver használatával számos billentyűzetfunkció egyéni programozása végezhető el gondtalanul, amely játékok, és más alkalmazások esetén is hasznos. Makrók, makró-hurkok, billentyűleütések, késleltetések, valamint média, és internet használhatók. A Windows gomb kikapcsolható, és a WASD gombok funkciói a nyílbillentyűkkel kicserélhetők. A makróknak köszönhetően tervezett akciók hajthatók végre még gyorsabban a játékokban, és kényelmesen elérhetők a társított makrógombokkal. A programozás nagyon egyszerű, és a beépített memóriának köszönhetően minden rendszeren a saját beállítások használhatók. Továbbá összesen három profil tárolható a billentyűzeten, és valamennyi aktiválható egy speciális gombbal.

A megvilágítás is testre szabható. 10%-os lépésenként állítható a fényesség a maximumig, választható lélegzés-hatás, vagy ki is kapcsolható teljesen. Összesen kilenc multimédiagomb biztosítja számos Windows-funkció kényelmes használatát, mint pl. a hangerőállítás, vagy a lejátszás/szünet.

A Skiller PRO megvilágított billentyűzet 150 cm hosszú textilbevonatú kábellel rendelkezik, amely aranyozott USB csatlakozóval kapcsolódik a számítógéphez.

Gyártó
Sharkoon
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Sharkoon Skiller Pro angol billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sharkoon Skiller Pro angol billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.