Razer Orbweaver Gaming billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Razer Orbweaver mechanikus billentyűi megfelelő visszajelzést adnak, ami által biztos lehetsz a kiadott utasítások pontosságában. Minden billentyű 50 g nyomási erőre van optimalizálva, é Teljes leírás >

Termékleírás

A Razer Orbweaver mechanikus billentyűi megfelelő visszajelzést adnak, ami által biztos lehetsz a kiadott utasítások pontosságában. Minden billentyű 50 g nyomási erőre van optimalizálva, és rövidített 2 mm úton jár, ami jelentős mértékben gyorsítja a kiadott utasítások végrehajtását.

A 20 teljes mértékben programozható billentyű minden igényt képes kielégíteni. A programozható nyolc irányú D - pad a nagyujj alatt kapott helyet, kényelmessé téve az irányítást. A Razer Orbweaver állítható csuklótámasszal van felszerelve, ami által minden kézhez kényelmesen beállítható, hogy a hosszú órákon át tartó csatákban sem kellejen a kéz fáradása miatt értékes pontokat veszteni.

A Razer Synapse 2.0 intuitív szoftver a keypad agyaként funkcionál. Mentsd el a felhasználói profiljaidat az egyes játékokhoz, és szinkronizáld azokat a világon bárhol is vagy a felhő alapú szolgáltatásnak köszönhetően, ráadásul mindig naprakész marad a firmware és a konfigurációs szoftver is.


Mechanikus szerkezetű billentyűk 50 g nyomáserőre optimalizálva
20 teljes mértékben programozhat billentyű
Programozható nyolcirányú D - pad
Állítható csuklótámasz
Korlátozás nélküli hosszúságú makrók
Háttérvilágítás
Razer Synapse 2.0 szoftver
Súly: 395 g

Gyártó
Razer
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Razer Orbweaver Gaming billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Razer Orbweaver Gaming billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.