ModeCom MC-9005 magyar billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A ModeCom MC-9005 billenytűzet a kényelem és az effektívitás kombinációja. Klasszikus kinézetével illik bármilyen környezetbe. A különálló billenytűk biztosítják a gyors munkát és m Teljes leírás >

Termékleírás

A ModeCom MC-9005 billenytűzet a kényelem és az effektívitás kombinációja. Klasszikus kinézetével illik bármilyen környezetbe. A különálló billenytűk biztosítják a gyors munkát és megelőzik a kosz felgyülemlését a billentyűk között. A gyorsabb munkát a billentyűzeten kialakított media lejátszó és web böngésző billentyűk is biztosítják. A stílusos kinézet, a billenytűk praktikus elhelyezése és a gyorsindító gombok a munkát az MC-9005 egy élményé teszik.

Gyártó
Mode Com
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu ModeCom MC-9005 magyar billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ModeCom MC-9005 magyar billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.