Microsoft Wedge Mobile Bluetooth magyar


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Többcélú Cover: Kikapcsol a készülék, amikor csattant. Is átalakítja egy tablettát állni egy pillanatra munkaállomás. Windows ® 8 gyorsbillentyűk: Kényelmes hozzáférést biztosít a leg Teljes leírás >

Termékleírás

Többcélú Cover: Kikapcsol a készülék, amikor csattant. Is átalakítja egy tablettát állni egy pillanatra munkaállomás. Windows ® 8 gyorsbillentyűk: Kényelmes hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt Windows 8 funkcióit. Media Keys: Könnyedén vezérelheti zenéit, a következő szám, előző szám, lejátszás, szünet, és a hangerőszabályzó gombok. Windows Start gomb: Egyszerűen nyomja meg a Windows Start gombbal indítsa el a Start menüben.

Gyártó
Microsoft
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Microsoft Wedge Mobile Bluetooth magyar billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Wedge Mobile Bluetooth magyar billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.