Microsoft Sculpt Mobile Bluetooth billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy áramvonalas kombináció Bluetooth kapcsolattal Ezzel a vezeték nélküli billentyűzettel és számbillentyűzettel út közben is maximális hatékonysággal dolgozhat. Az alig 1,8 centi magas Teljes leírás >

Termékleírás

Egy áramvonalas kombináció Bluetooth kapcsolattal

Ezzel a vezeték nélküli billentyűzettel és számbillentyűzettel út közben is maximális hatékonysággal dolgozhat. Az alig 1,8 centi magas billentyűzet könnyen becsúsztatható bármilyen táskába. A billentyűzet Comfort Curve kialakítása pihentető, természetes csuklópozíciót tesz lehetővé. A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően sem kábelekkel, sem adóvevőkkel nem kell bajlódnia.

Gyártó
Microsoft
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Microsoft Sculpt Mobile Bluetooth billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Sculpt Mobile Bluetooth billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.