Logitech Wireless Touch K400 magyar billentyűzet


17.450 Ft

Hátradőlve, vezeték nélkül vezérelheti laptopját, még akkor is, amikor a televízióhoz csatlakoztatja. Távirányító A 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságnak köszönhetően laptop Teljes leírás >

Termékleírás

Hátradőlve, vezeték nélkül vezérelheti laptopját, még akkor is, amikor a televízióhoz csatlakoztatja.
Távirányító
A 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságnak köszönhetően laptopját kényelmesen, kanapéjáról vezérelheti.
Az érintés hatalma
A beépített nagyméretű touchpaddel és a multitouch vezérléssel könnyedén mozoghat a weben a mutatási és görgetési műveletekkel.
Plug-and-Play
Nem kell többé az összegabalyodó kábelekkel küszködnie, és szoftvert sem szükséges telepítenie. Csatlakoztassa az apró, vezeték nélküli Logitech Unifying vevőegységet egy USB-porthoz, és már használhatja is.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Logitech Wireless Touch K400 magyar billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Wireless Touch K400 magyar billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások