Logitech Wireless Touch K400 angol billentyűzet


15.998 Ft -tól

A 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságnak*, a beépített multitouch touchpadnek és a Plug-and-Play technológiának köszönhetően a billentyűzettel vezeték nélkül, hátradőlve vezére Teljes leírás >

Boltok és árak

K400 Plus vezeték nélküli, angol kiosztású billentyűzet SMART TV-hez és PC-hez  

Szállítási ár és információk:
Kérd házhoz csomagodat az MPL vagy a GLS futárszolgálatával - rendelésed akár másnap Nálad lehet!

Logitech K400 Plus Wireless Touch Keyboard White US  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!

Logitech K400 Plus Touchpad HUN fekete vezeték nélküli billentyűzet  

Szállítási ár és információk:
Kérd házhoz csomagodat az MPL vagy a GLS futárszolgálatával - rendelésed akár másnap Nálad lehet!


Termékleírás

A 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságnak*, a beépített multitouch touchpadnek és a Plug-and-Play technológiának köszönhetően a billentyűzettel vezeték nélkül, hátradőlve vezérelheti laptopját, még akkor is, amikor a televízióhoz csatlakoztatja.

10 méteres vezeték nélküli hatótávolság*
Növelheti a YouTube™ videó hangerejét, felfüggesztheti a nyaralásról készült diavetítést, vagy cseveghet az éppen letöltött filmről — anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról.

Nagyméretű, 9 cm-es beépített touchpad
A nagyméretű, 9 cm-es beépített touchpaden kényelmesen görgethet függőleges és vízszintes irányban is. A multitouch vezérlés pedig minden eddiginél könnyebbé teszi a mutatás és görgetés műveletét a weben.

A Plug-and-Play egyszerűsége
Az üzembe helyezés gyerekjáték – csatlakoztassa az apró, vezeték nélküli vevőegységet az USB-portba, és már használhatja is. A gyorsbillentyűk is kezdettől fogva, szoftver nélkül működnek.

Logitech Unifying vevőegység
Az apró vevőegységet laptopjában hagyhatja. A vevőegységhez egyszerűen hozzáadhat egy kompatibilis vezeték nélküli egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is, így nem kell vesződnie több USB-vevőegységgel.

Kényelmes, halk gépelés
Akár a weben böngészik, akár e-mailt küld barátjának, a gépelés hihetetlenül egyszerű a kifinomult, lapos, kellemes tapintású, szinte teljesen hangtalan billentyűknek köszönhetően.

12 hónapos elemélettartam
Egy teljes évig használhatja az eszközt elemcseregondok nélkül.** A be/ki kapcsoló segítségével energiát takaríthat meg, amikor nem használja a billentyűzetet.

Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia
A nagy hatótávolságú vezeték nélküli technológia gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, akár kényelmes kanapéján is.

128 bites AES szabványú titkosítás
Az adatvédelem érdekében a billentyűzet és a vevőegység között átvitt adatokat az elérhető egyik leghatékonyabb technológiával titkosítja.

Jól olvasható billentyűk
A vastag, élénk fehér karaktereknek köszönhetően a billentyűzet kiválóan olvasható a nappaliban.

Karcsú és praktikus kialakítás
Nem kell lemondania a kényelemről a helytakarékos billentyűzet használatakor, amely letisztult vonalvezetésének és a touchpad visszafogott színének és mintázatának köszönhetően igen tetszetős is.

Médiavezérlő gyorsbillentyűk
A némítás, a hangerő növelése/csökkentése funkció, valamint a Home gomb segítségével azonnal elvégezheti a leggyakoribb műveleteket.

Függőleges tárolás
Használaton kívül a billentyűzet függőleges helyzetben tárolható, ha a nappaliban kevés a hely.

* A vezeték nélküli hatótávolság a környezeti és használati körülményektől függően változhat.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Logitech Wireless Touch K400 angol billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Wireless Touch K400 angol billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások