Logitech Keys to go Bluetooth billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Keys-To-Go-t könnyű elrakni, kényelmes gépelni rajta, és segítségével soha nem akad el a szava. Jó elrendezésű, visszajelzést adó billentyűk a kényelem érdekében. iOS®-gyorsbillenty Teljes leírás >

Termékleírás

A Keys-To-Go-t könnyű elrakni, kényelmes gépelni rajta, és segítségével soha nem akad el a szava.

Jó elrendezésű, visszajelzést adó billentyűk a kényelem érdekében. iOS®-gyorsbillentyűk a hatékonyság érdekében. Bluetooth alapú vezeték nélküli párosítás. Újratölthető, 3 hónapos üzemidejű akkumulátor.

A tartós FabricSkin távol tartja a szennyeződéseket, morzsákat és folyadékot, Ön bárhol is legyen és bármit is csináljon.

A hordozható billentyűzet, melyet bárhová magával vihet. Keys-To-Go.


Mechanikus billentyűzet FabricSkin borítással
3 hónapos üzemidejű akkumulátor állapotjelző LED-del
Bluetooth vezeték nélküli technológia
iOS-gyorsbillentyűk

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Logitech Keys to go Bluetooth billentyűzet (Apple) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Keys to go Bluetooth billentyűzet (Apple) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.