Logitech G910 ORION SPARK angol billentyűzet


79.390 Ft

Exkluzív Romer-G mechanikus kapcsolók Gyors és tartós játéktechnológia Az egyedülálló Romer-G mechanikus kapcsolóknak köszönhetően az Orion Spark az eddigi leggyorsabb billentyűzetünk. A Teljes leírás >

Termékleírás

Exkluzív Romer-G mechanikus kapcsolók
Gyors és tartós játéktechnológia
Az egyedülálló Romer-G mechanikus kapcsolóknak köszönhetően az Orion Spark az eddigi leggyorsabb billentyűzetünk. A 25%-kal gyorsabb működtetésnek köszönhetően előnyre tehet szert csatákban, ahol minden milliszekundum számít. A még nagyobb tartósság biztosítja, hogy a legjobb, játékhoz tervezett billentyűzet bírni fogja az elkövetkezendő évek játékainak terhelését.
Intelligens RGB-megvilágítás
Több mint 16.8 millió színnel személyre szabható
Jelölje a billentyűket színekkel, hogy észben tarthassa a varázslatokat és játékparancsokat. A billentyűzet megvilágítása 16.8 millió szín palettájáról választva szabható személyre. Minden egyes billentyű felülete gyönyörű, egyenletes világítást kap.
Arx Control integrálása
Játékbeli statisztikák mobil képernyőn
Okostelefonján vagy táblagépén megjelenítheti a játék állását, és a lényegesebb rendszerstatisztikákat. Az Arx Control egy második képernyő lehetőségét kínálja, a billentyűzet állítható okos dokkolója pedig még nagyobb funkcionalitást biztosít az iOS® és Android™ készülékeknek.
9 programozható gomb
Állítson be makrókat és testre szabott parancsokat
Szabja személyre kedvenc játékát a 9 külön programozható G billentyű segítségével. A maximális kényelem érdekében az Orion Spark akár 27 parancsot is támogathat a három profil révén. A Logitech Gaming Software egyszerűvé teszi a parancsok beállítását.
Külön médiavezérlők
Lejátszás, szünet, némítás, beállítás
Külön médiavezérlők szolgálnak a zenék és videók lejátszására, szüneteltetésére és elnémítására. A billentyűzetbe épített görgetőkerékkel a gomb egyetlen érintésével állíthatja be a hangerőt vagy ugorhat át részeket.
113 billentyűs kihagyás elleni védelem (anti-ghosting)
Megbízható vezérlők az irányítás kézben tartására
Megbízhatóan, kihagyás elleni védelemmel érzékeli a bevitelt még a legstresszesebb játékmenetben is.
Abszolút kényelem
Játékra tervezve
A billentyűk játékosok számára lettek megtervezve. A G billentyűk áthelyezésre kerültek, hogy optimális sebességet és elérhetőséget biztosítsunk, az Orion Spark billenytűinek felületét pedig úgy terveztük meg, hogy megelőzzük a félregépelést. Két kéztámasz biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet.

Gyártó
Logitech
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Logitech G910 ORION SPARK angol billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G910 ORION SPARK angol billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások