Logitech G105 angol billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Logitech Gaming Keyboard G105 kifejezetten a Call of Duty: Modern Warfare 3 címhez készült, a hardcore játékosok számára, mert ezzel az eszközzel könnyebb és szórakoztatóbb lesz a győzele Teljes leírás >

Termékleírás

A Logitech Gaming Keyboard G105 kifejezetten a Call of Duty: Modern Warfare 3 címhez készült, a hardcore játékosok számára, mert ezzel az eszközzel könnyebb és szórakoztatóbb lesz a győzelemhez vezető út.

A Logitech Gaming Keyboard G105 a Call of Duty: Modern Warfare 3 hivatalos billentyűzete. Akár hosszú éjszakákon át is játszhatsz a zöld LED háttérvilágításnak (éjjellátó stílusban) köszönhetően. Rendelkezésedre áll hat programozható G billentyű, mindegyikük három állapottal, ezáltal kínálva 18 makró rögzítésének lehetőségét játékonként. A makrók egyetlen billentyű lenyomásával teszik számodra elérhetővé a bonyolult feladatsorozatok végrehajtását, vagy azoknak időbeni késleltetését. Ha letöltöd a Logitech Gaming Softwaret, akkor a makrókat akár játék közben is rögzítheted.

A billentyűzet akár 5 billentyű egyidejű lenyomásával is elboldogul, ezzel is könnyítve a bonyolult feladatok teljesítését. A billentyűzet praktikus multimédiás billentyűkkel is rendelkezik, mint pl. a hangerőszabályzó, némítás, előre- vagy visszalépés, minden kézre esően elrendezve. A "játék" és az "általános" mód kiválasztása megakadályozza, hogy játék közben az akaratlanul lenyomott Windows billentyűk megzavarhassanak.

Gyártó
Logitech
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Logitech G105 angol billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G105 angol billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.