Logitech Cordless Desktop S510 billentyűzet és


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Miért használna nagy méretű, régi típusú billentyűzetet és egeret mutatós, új lapos képernyőjéhez? A Cordless Desktop® S 510 ideális kiegészítője lehet bármely modern TFT-monitornak. Teljes leírás >

Termékleírás

Miért használna nagy méretű, régi típusú billentyűzetet és egeret mutatós, új lapos képernyőjéhez? A Cordless Desktop® S 510 ideális kiegészítője lehet bármely modern TFT-monitornak.

A Cordless Desktop® S 510 ideális kiegészítője lehet bármely modern TFT-monitornak. Az ötletes, laposabb billentyűzetkialakítás egységes megjelenést és kiemelkedő kényelmet biztosít. Csuklóját a beépített kéztámaszon pihentetheti, és egyetlen gombnyomással böngészhet a weben, vagy véletlenszerűen játszhatja le a zeneszámokat. Az optikai egér billenthető kerekével a dokumentumokat függőlegesen és vízszintesen is görgetheti, és az elemek megnövelt élettartamának köszönhetően akár 6 hónapig is használhatja folyamatosan. Egy gombnyomással kinagyíthatja, valamint elforgathatja digitális képeit. Az alkalmazásokat a programozható funkcióbillentyűkkel is indíthatja. A fejlett optikai egér gyors és következetes teljesítményt, továbbá nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé.

Mindig készen áll. A korszerű energiafogyasztási technológiának köszönhetően az elem üzemideje akár 6 hónap vagy több is lehet. A billentyűzeten és az egéren egyaránt megtalálható az elem töltöttségi szintjét jelző LED, amely az elem szükséges cseréje előtt körülbelül 10 nappal világítani kezd.
A képek precíz nagyítása és kicsinyítése Az optikai egér billenthető egerével teljes körűen kezelheti a görgetést (vízszintesen és függőlegesen egyaránt) és a nagyítást — bármilyen felületen. Az előre- és visszalépésre szolgáló gombok segítségével egyszerűen böngészheti a webhelyeket és a nagy dokumentumokat, illetve a vezérlőket testre szabhatja saját igényeinek megfelelően.
Maximális kényelem, egyedi kialakítás A tetszetős külső kiemelkedő minőséggel és élménnyel párosul.
A képeket egyszerűen forgathatja. A közvetlen vezérlőbillentyűk segítségével egyszerűen hozzáférhet a zenékhez és a képekhez. A képeket egyszerűen elforgathatja és nagyíthatja a részletek megtekintéséhez. Azonnal visszatérhet a 100%-os méretre. Az oldalirányú görgetéssel és a nagyítással egyszerűen megtekintheti a képeket és a weblapokat.
A zenefájlok egyszerűen használhatók a médiavezérlő billentyűk segítségével, a “Shuffle” billentyűvel pedig véletlenszerűen játszhatók le.
A kedvenc alkalmazások, webhelyek és mappák a programozható billentyűk segítségével egyszerűen nyithatók meg.
A vezeték nélküli technológia megbízhatósága A Logitech titkosított, biztonságos vezeték nélküli technológiája interferencia nélküli, kiemelkedően megbízható teljesítményt nyújt. A gyors RF™ rádiófrekvenciás átvitel pontos egérműködést biztosít.
Csatlakozás hordozható számítógéphez vagy PS/2 felülethez USB-csatlakozó az azonnali kapcsolódáshoz és a hordozható számítógéphez való használathoz

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Logitech Cordless Desktop S510 billentyűzet és egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Cordless Desktop S510 billentyűzet és egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.