Logitech Cordless Desktop MK710 angol billentyűzet


31.808 Ft

* Hároméves elemélettartam: A billentyűzet és az egér elemeinek időtartama akár három év is lehet, így búcsút inthet a gyakori elemcserével járó kellemetlenségeknek, kiadásoknak Teljes leírás >

Boltok és árak

Logitech MK710 wireless billentyűzet + egér Wireless Desktop Black  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!


Termékleírás

* Hároméves elemélettartam: A billentyűzet és az egér elemeinek időtartama akár három év is lehet, így búcsút inthet a gyakori elemcserével járó kellemetlenségeknek, kiadásoknak és pazarlásnak.
* Logitech® Incurve keys™ billentyűk: A homorú felületű billentyűk megfelelő tartást biztosítanak ujjainak, amelyek a finoman lekerekített éleknek köszönhetően hosszú órákon át könnyedén és kényelmesen táncolhatnak billentyűről billentyűre.
* Lapos kialakítás, hosszabb lenyomási mélység: A hosszabb lenyomási mélység összességében sokkal kényelmesebb gépelési élményt nyújt - ami a legtöbb lapos kialakítású billentyűzetről és a hordozható számítógépek billentyűzetéről aligha mondható el.
* Puha kéztámasz: A kemény műanyag támaszokhoz képest a párnázott kéztámasz használata sokkal pihentetőbb a kezeknek.
* Formatervezett egér: Természetes, kényelmes tartást biztosít a kéznek és az ujjaknak.
* Nagy sebességű görgetés: A szinte súrlódásmentesen működő görgetőkerék egyetlen gördítésével gyorsan áttekintheti a nagyméretű dokumentumokat és weblapokat.
* LCD kijelzős irányítópult: Állapotjelző ikonjai segítségével egyetlen pillantással felmérheti az elemek, a Caps Lock, a Num Lock és a Scroll Lock billentyű állapotát.
* Logitech® Unifying vevőegység: Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Ráadásul egyszerűen adhat hozzá másik kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet is, és így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó vesződséget.
* Korszerű, 2,4 GHz-es Logitech® vezeték nélküli kapcsolat: Magabiztosan dolgozhat és játszhat, ahol csak szeretne. A titkosított, biztonságos vezeték nélküli technológia megbízható, gyakorlatilag késedelem- és akadozásmentes kapcsolatot szavatol.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Logitech Cordless Desktop MK710 angol billentyűzet + egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Cordless Desktop MK710 angol billentyűzet + egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások