LogiLink I-Style Flat vezeték nélküli


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Készlet I-Style billentyűzettel és egérrel Hatótáv: 6-10 méter Zajtalan puha érintésű gombok Leírás A Logilink vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció egy vékon Teljes leírás >

Termékleírás

Készlet I-Style billentyűzettel és egérrel
Hatótáv: 6-10 méter
Zajtalan puha érintésű gombok

Leírás
A Logilink vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció egy vékony I-Style billentyűzetből és egy fekete egérből áll. A billentyűzet rendkívül vékony és kellemes, halk leütési hang jellemzi. A vele szállított donglet kell a számítógéphez csatlakoztatni, ez teszi lehetővé a billentyűzet és egér használatát.

Jellemzők

3 fokozatú energiatakarékos üzemmód
6 gombos egér, 1000/1600 DPI
2,4 GHz-es rádiójeles technika Autolink technológiával, 79 csatornás
4 média- és internet gyorsbillentyű
Standard gombok: 110

Szállítás tartalma

Billentyűzet
Egér.

Gyártó
LogiLink
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu LogiLink I-Style Flat vezeték nélküli billentyűzet+egér (ID0050) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LogiLink I-Style Flat vezeték nélküli billentyűzet+egér (ID0050) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.