Lenovo Vezetékes Billentyűzet USB SmartCard


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lenovo USB Smartcard Keyboard beépített intelligenskártya-olvasóval, állítható billentéssel és két méteres kábellel rendelkezik, amely növeli a rugalmasságot és a kényelmet. A Lenovo U Teljes leírás >

Termékleírás

A Lenovo USB Smartcard Keyboard beépített intelligenskártya-olvasóval, állítható billentéssel és két méteres kábellel rendelkezik, amely növeli a rugalmasságot és a kényelmet. A Lenovo USB Smartcard billentyűzet használható azonosító rendszerek, biztonságos webes alkalmazások, valamint banki tranzakciók és bejelentkezések biztosítására.

Gyártó
Lenovo
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet+kártyaolvasó
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Lenovo Vezetékes Billentyűzet USB SmartCard (4X30E51018) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenovo Vezetékes Billentyűzet USB SmartCard (4X30E51018) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.