Lenovo USB Smartcard magyar billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lenovo USB Smartcard Keyboard egy kényelmesen használható, tartós kialakítású billentyűzet beépített Smart intelligenskártya olvasóval. Az integrált Smart kártya olvasó szükséges lehe Teljes leírás >

Termékleírás

A Lenovo USB Smartcard Keyboard egy kényelmesen használható, tartós kialakítású billentyűzet beépített Smart intelligenskártya olvasóval. Az integrált Smart kártya olvasó szükséges lehet, a személyes azonosítást vagy bejelentkezést igénylő biztonságos banki tranzakciókhoz, internetes bejelentkezésekhez vagy digitális aláírást illetve egyéb hitelesítő vagy biztonsági protokolt igénylő webes alkalmazások futtatásához. Ideális lehet a billentyűzet használata, ha kiemelten fontos szempont a személyes azonosítás, bejelentkezések kezelése az elektronikus kormányzati, kereskedelmi vagy egészségügyi területeken.

Tulajdonságok:

- Biztonságos online tranzakciók digitális aláírások és hitelesítések segítségével
- Támogatja az összes Smart intelligenskártyát ISO 7816-1, 2, 3, 4 memory and microprocessor smart cards (T=0, T=1)
- Üzleti megjelenésű, 104 gombos teljes méretű billentyűzet kialakítás
- Dedikált ThinkVantage és Windows billentyűk
- Háromféle beállítható billentyűzet dölési szög
- USB-s csatlakozás, telepítés szükséges
- 2.3 méteres kábelhossz
- Elérhető többféle billentyűzetnyelv kiosztásban is (egyedileg rendelhető)

Specifikációk:

- Méretek: 457 x 185 x 35 mm
- Súly: 1.06 kg

Gyártó
Lenovo
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Lenovo USB Smartcard magyar billentyűzet (51J0173) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenovo USB Smartcard magyar billentyűzet (51J0173) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.