Kolink V8 Gamer magyar billentyűzet


5.500 Ft

A KBV8 egy professzionális “gaming” billentyűzet, amely speciálisan kialakított funkcióival és kialakításával megfelel a pc játékosok által felállított követelményeknek. A model egy Teljes leírás >

Boltok és árak

Kolink V8 Gaming billentyűzet USB, HU, LED-es  

Szállítási ár és információk:
Személyes átvétel Üzletünkben, kiszállítás futárszolgálattal 1 napon belül.


Termékleírás

A KBV8 egy professzionális “gaming” billentyűzet, amely speciálisan kialakított funkcióival és kialakításával megfelel a pc játékosok által felállított követelményeknek.

A model egy speciális kialakítású membrán kapcsoló technológiát adoptál, ami megelőzi a gépelés során kialakuló ujjfáradtságot és mindemellett gyors gépelést tesz lehetővé.

A KBV8-hoz mellékelve találja a konfigurációs szoftvert, melynek segítségével használatba veheti az eszköz multimédiás funkcióit is.

A KBV8 billentyűi LED-es háttérvilágítást kaptak, melynek színe az “R/G/B” gombbal változtatható. Az eszközön öt programozható funkciógomb található, melyek funkciói profilba rendezve tárolhatók a billentyűzet memóriájában. A felhasználónak lehetősége nyílik három különböző profil létrehozására, melyek között szabadon váltogathat a megfelelő programozott környezet kiválasztásához.

Specifikációk:

· Választható háttérvilágítású gombok (zöld, kék, sárga, türkiz, lila, fehér, vörös)

· 109 billentyű halk membrán mechanikával, teherbírás: 20,000,000 leütés.

· 3 programozható makro profil.

· gumi borítású USB kábel


Speciális funkciók:

· 12 multimedia funkció

· 5 programozható makro gomb

· Játék üzemmód, Windows gombok aktiválása / deaktiválása

· Anti-Ghosting rendszer

· Windows XP / Vista / 7 / 8 kompatibilis


A csomag tartalma:

· Kolink Gaming Billentyűzet KBV8

· Üzembehelyezési segédlet

· Szoftver CD

Gyártó
Kolink
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Kolink V8 Gamer magyar billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kolink V8 Gamer magyar billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások