HP 2,4 Ghz-es vezeték nélküli billentyűzet+egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HP 2,4 Ghz-es billentyűzetét és egerét használva intelligensebben dolgozhat noteszgépén, táblagépén vagy többfunkciós készülékén – gyorsabb és egyszerűbb az adatbevitel, a webes na Teljes leírás >

Termékleírás

A HP 2,4 Ghz-es billentyűzetét és egerét használva intelligensebben dolgozhat noteszgépén, táblagépén vagy többfunkciós készülékén – gyorsabb és egyszerűbb az adatbevitel, a webes navigálás és a görgetés a dokumentumokban.
Jellemzők

Az Android® rendszerrel való használatra optimalizált, de Windows rendszerrel is kiválóan működő billentyűzetkiosztás problémamentes kommunikációt biztosít.A 2,4 Ghz-es vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a táblagéptől akár 10 méterre (30 láb) is használhatja az egeret és a billentyűzetet.Az egéren használhatja a természetes bal- vagy jobbkezes csuklótartást, és egyszerűen navigálhat a három normál gombbal és a görgetőkerékkel.Nem érheti kellemetlen meglepetés: a billentyűzeten található LED-jelzőfény figyelmezteti Önt, amikor akkumulátort kell cserélnie.Az alkatrészek cseréjére vonatkozó egyéves korlátozott jótállás magabiztosságot nyújt. További támogatás érhető el (csak Észak-Amerikában) a hét minden napján 24 órában telefonon, illetve online támogatási fórumokon.
Műszaki adatok

A doboz tartalmaBillentyűzet, egér, vevőkészülék, szoftver és dokumentációs CD-ROM, termék- és jótállási dokumentáció, négy AA alkáli elem

Gyártó
HP
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu HP 2,4 Ghz-es vezeték nélküli billentyűzet+egér (G1K29AA) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP 2,4 Ghz-es vezeték nélküli billentyűzet+egér (G1K29AA) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.