Genius LuxePad A9100 angol billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultravékony Bluetooth billentyűzet, ami kényelmesebbé teszi a tablet használatát. A Bluetooth vezeték nélküli technológia tiszta, kábelmentes munkaterületet, és gyors szinkronizálást bizt Teljes leírás >

Termékleírás

Ultravékony Bluetooth billentyűzet, ami kényelmesebbé teszi a tablet használatát. A Bluetooth vezeték nélküli technológia tiszta, kábelmentes munkaterületet, és gyors szinkronizálást biztosít az azonnali használathoz. A mindössze 1,75 cm vastag billentyűzet ki/be kapcsoló gombjával meghosszabbítható az elem élettartama. Tartozéka egy bőrből készült védőtok, amely használat közben a tablet támasztékául szolgál.

Késes ultralapos billentyű-technológiának köszönhetően halk billentyű leütés
Alacsony fogyasztás
Helytakarékos, kényelmes használat
Praktikus bőrtok a billentyűzet biztonságos tárolásához
Bluetooth EDR 2.0 szabvány

Gyártó
Genius
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Genius LuxePad A9100 angol billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius LuxePad A9100 angol billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.