Genius LuxePad A9000 billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Genius LuxePad A9000 bluetooth-os billentyűzet nem csak PC-hez használható hanem Android 3.0 rendszerrel ellátott tabletekkel is. A gombok jó nyomóerőt biztosítanak a kényelmes gépeléshez, Teljes leírás >

Termékleírás

A Genius LuxePad A9000 bluetooth-os billentyűzet nem csak PC-hez használható hanem Android 3.0 rendszerrel ellátott tabletekkel is. A gombok jó nyomóerőt biztosítanak a kényelmes gépeléshez, és speciális funkciógombokat /hangerőkezelő,keresés,kezdőlap,visszaléptetés/ találunk rajta a hatékony használathoz. A billentyűzet két AAA elemmel működik. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig bármikor magunkal vihetjük.

Gyártó
Genius
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Genius LuxePad A9000 billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius LuxePad A9000 billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.