Genius KM-110X USB billentyűzet+egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kedvező árú asztali billentyűzet és egér A Genius KM-110X egy belépő szintű, kedvező árú és kényelmesen használható billentyűzet és optikai egér. A fekete billentyűzet a 104/105//1 Teljes leírás >

Termékleírás

Kedvező árú asztali billentyűzet és egér

A Genius KM-110X egy belépő szintű, kedvező árú és kényelmesen használható billentyűzet és optikai egér. A fekete billentyűzet a 104/105//106 gombkiosztással megkönnyíti a Windows használatát. Az alacsony fekvésű billentyűk kellemes tapintást kínálnak, míg a cseppálló funkció megakadályozza, hogy véletlenül folyadék kerüljön az eszközbe. Az egér 800 dpi felbontású optikai érzékelővel rendelkezik a kiváló navigálás érdekében, és a por miatt sem kell aggódnia.

- Szabványos billentyűzet 104/105/106 gombbal
- Alacsony fekvésű billentyűk a kisebb zajszint érdekében
- Lézeres nyomatok a billentyűkön
- Vízcseppek elleni védelem
- Az optikai egér javítja a munkahatékonyságot.

Gyártó
Genius
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu Genius KM-110X USB billentyűzet+egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius KM-110X USB billentyűzet+egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.