Ewent Wireless mini billentyűzet (EW3140)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Vezeték nélküli mini billentyűzet Media Player-hez és számítógéphez. 90 fokban elfordítható érintőpad. 2,4Ghz vezeték nélküli technológia. Szilárd és hordozható design. Be Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Vezeték nélküli mini billentyűzet Media Player-hez és számítógéphez. 90 fokban elfordítható érintőpad. 2,4Ghz vezeték nélküli technológia. Szilárd és hordozható design. Beépíett, újratölthető Lithium-Ion akku. Multi Media kontroll gombok. Vezeték nélküli USB adapter tároló billentyűzetben.

Gyártó
Ewent
Típus
vezeték nélküli
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu Ewent Wireless mini billentyűzet (EW3140) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ewent Wireless mini billentyűzet (EW3140) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.