CoolerMaster Storm QuickFire XT billentyűzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

CM Storm büszkén mutatja be a Quickfire XT 104 gombos billentyűzetét mely a legjobb minősítést kapta. Rendkívül szilárd konstrukció, amely elnyerte szívét Quickfire Rapid tulajdonosoknak, a Teljes leírás >

Termékleírás

CM Storm büszkén mutatja be a Quickfire XT 104 gombos billentyűzetét mely a legjobb minősítést kapta. Rendkívül szilárd konstrukció, amely elnyerte szívét Quickfire Rapid tulajdonosoknak, a Quickfire XT a legjobb Cherry MX mechanikus kapcsolókat használ melyeket egyénileg igényre szabhatsz. Ultra-vékony kialakítás, matt, lézerrel megjelölt billentyűk. A csomag tartalmaz egy sor extra gombot is (beleértve a billentyű leszedő eszközt is).


Gyártó
Coolermaster
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu CoolerMaster Storm QuickFire XT billentyűzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy CoolerMaster Storm QuickFire XT billentyűzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.