CoolerMaster Storm Devastator angol


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Devastator kombó csomag tartalmazza az MS2K gaming egeret, és az MB24 gaming billentyűzetet, amelyeket minden játékos számára terveztek. Ezek tökéletesen megbízhatóan működnek, és ellen Teljes leírás >

Termékleírás

A Devastator kombó csomag tartalmazza az MS2K gaming egeret, és az MB24 gaming billentyűzetet, amelyeket minden játékos számára terveztek. Ezek tökéletesen megbízhatóan működnek, és ellenállnak a minden napi játékhasználatnak, valamint ergonomikus dizájnnal rendelkeznek, és precíz eredményeket biztosítanak.

.Devastator MB24 billentyűzet

- Egyedi membrán dizájn - tartósabb és fokozott tapintási visszajelzés
- Ergonomikus ultra alacsony profilú dizájn
- Ultra tartós lézergravírozott és grip bevonatú gombok
- Csúszásmentes gumírozott talpak az alsó részen
- Dedikált multimédia gombok
- Kék LED háttérfény (kikapcsolható)

.Devastator MS2K egér

- Ergonomikus ultra lapos dizájn
- 1000-1600-2000 dpi módok
- Nagy, magas precizitású görgő
- Sima gumírozott oldalpárnák a fokozott stabilitásért

Gyártó
Coolermaster
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet+egér
Csatlakozó
USB
Kiosztás
angol

Az olcsó.hu CoolerMaster Storm Devastator angol billentyűzet+egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy CoolerMaster Storm Devastator angol billentyűzet+egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.