A4-Tech KB-28G magyar billentyûzet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Multimédia, Black, USB, HUN A4Tech gamer office billentyűzet USB csatlakozóval (játékhoz, office alkalmazásokhoz, Internethez) 12 gyorsgomb * 4 színes Robber borítás az A,S,W,D iránygombokhoz. Teljes leírás >

Termékleírás

Multimédia, Black, USB, HUN A4Tech gamer office billentyűzet USB csatlakozóval (játékhoz, office alkalmazásokhoz, Internethez) 12 gyorsgomb * 4 színes Robber borítás az A,S,W,D iránygombokhoz. * Gombcserélő tartozék a gombok cseréjéhez * 12 gyorsgomb (Internet és Multi-Media)

Gyártó
A4-tech
Típus
vezetékes
Kivitel
Billentyűzet
Csatlakozó
USB
Kiosztás
magyar

Az olcsó.hu A4-Tech KB-28G magyar billentyûzet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy A4-Tech KB-28G magyar billentyûzet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.