Sapphire Pure CrossFireX 890GX alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legutolsó generációs AMD processzorokhoz készült Sapphire PURE CrossFireX 890GX a Hybrid CrossFireX technológiát használja, amellyel a videokártya teljesítményét a processzoréval ötvözh Teljes leírás >

Termékleírás

A legutolsó generációs AMD processzorokhoz készült Sapphire PURE CrossFireX 890GX a Hybrid CrossFireX technológiát használja, amellyel a videokártya teljesítményét a processzoréval ötvözheti.Ennek köszönhetően számítógépe kevesebbet fogyaszt, és csendesebb!A Sapphire PURE CrossFireX 890GX alaplap által alkalmazott HyperTransport 3.0 technológia számítógépének nagyobb sávfrekvenciát, gyorsaságot és folyamatosságot biztosít.

Gyártó
Sapphire
Processzor gyártója
AMD
Processzor foglalat
Socket AM3
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
6 db
USB portok száma
12 db

Az olcsó.hu Sapphire Pure CrossFireX 890GX alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sapphire Pure CrossFireX 890GX alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.