MSI Z87 MPOWER alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Military Class 4 alkatrészek: -csúcs minőség és stabilitás Továbbfejlesztett teljesítmény Továbbfejlesztett alkatrészek Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n szabvány 4.0-s Bluetooth k Teljes leírás >

Termékleírás

Military Class 4 alkatrészek: -csúcs minőség és stabilitás
Továbbfejlesztett teljesítmény
Továbbfejlesztett alkatrészek
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n szabvány
4.0-s Bluetooth kapcsolat
DDR3-3000 (OC) memória támogatás
USB 3.0 + SATA 6 Gb / s
Killer E2205-ös vezérlő

Kezdődjék a játék

Az MSI GAMING alaplapok célja, hogy a legjobb funkciókat és technológiákat biztosítsa a játékosoknak. Az impozáns külső mögött minden alaplap egy mérnöki remekművet rejt, játékhoz tökéletes.

Military Class 4

Military Class 4 alkatrészek rekord stabilitást biztosítanak, és a csata hevében is mindig hűvösek maradnak.
Lényege, hogy növelje a stabilitást a legrosszabb körülmények között is. Az összes csatlakozó ESD védelemmel rendelkezik, annak érdekében, hogy megakadályozza a rövidzárlatot.

OC Genie 4

Az OC Genie 4 használata a teljes rendszert felgyorsítja, szuper sebességet, és rekord teljesítményt biztosít a tuningolóknak

USB 3.0

A vadonatúj USB 3.0 5GB / s, 10-szer gyorsabb sávszélességet kínál a hagyományos 480Mbps gyorsaságú USB 2.0, képest.

SATA 6 Gb / s

SATA 6 Gb / s kétszeres sávszélességet biztosít a hagyományos SATA 3Gb / s képest, és növeli az adatátviteli sebességet az alaplap és a belső tároló eszközök között.

Gyártó
Msi
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
8 db
USB portok száma
16 db

Az olcsó.hu MSI Z87 MPOWER alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MSI Z87 MPOWER alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.