Asus H97I-PLUS alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Funkciókban bővelkedő, H97-es, mini-ITX-es szórakoztatóközpont kiemelkedő audiofunkciókkal, Intel® LAN-vezérlővel, gyors M.2 csatolóval és ötszörös védelemmel a tartóssághoz Igaz Teljes leírás >

Termékleírás

Funkciókban bővelkedő, H97-es, mini-ITX-es szórakoztatóközpont kiemelkedő audiofunkciókkal, Intel® LAN-vezérlővel, gyors M.2 csatolóval és ötszörös védelemmel a tartóssághoz

Igazolt minőség – ötszörös védelem. Több mint 1000 kompatibilis készülék. Több mint 7000 órányi ellenőrzés
Extra intelligens alaplap-elrendezés a könnyű szereléshez és a maximális kompatibilitáshoz
A rendszer felgyorsítása villámgyors, 10 Gb/s sebességű M.2 csatolóval 相同
Professzionális tervezésű hangrendszer és Intel Gigabit Ethernet-vezérlő – nyerő kombináció játékokhoz!
ASUS HomeCloud - A PC elérése távolról és multimédiás tartalom lejátszása bárhol, bármikor


5-SZÖRÖS ASUS-VÉDELEM

Hardveres védelem a hosszú távú tartósság érdekében

Mi mindig a legjobbak akarunk lenni, és ez az ASUS alaplapokba beépített minden egyes alkatrész kiválasztásakor meglátszik. Tántoríthatatlanul a minőségre koncentrálunk, hogy garantáljuk a rendszer hosszú távú megbízhatóságát és teljesítményét.
Hogy a csata valóban dübörögjön!

Az ASUS audiofunkcióival mindig készen állhat a játékra, csevegésre, filmnézésre, vagy kényelmes, pihentető zenehallgatásra. Fedezd fel a kiemelkedő minőségű hangrendszer egészen új dimenzióját és készülj a győzelemre!
Intel® Gigabit Ethernet – a legjobb választás a játékhoz, hogy a CPU azt tehesse, ami a dolga

Gyorsabb, simább játék – mindig. Az Intel® Gigabit Ethernet-vezérlője két komoly előnyt is kínál: csökkenti a CPU terhelését és igen magas TCP- és UDP-átviteli kapacitást biztosít. Ez lényegesen csökkenti a processzor terhelését, így több kapacitás marad a játékra
Akár kétszer gyorsabb UDP-kapcsolat játék közben

Az ASUS mérnökei az IxChariot nevű független hálózatértékelő eszközzel mérték meg, hogy mennyivel gyorsabb az Intel Gigabit Ethernet-vezérlője a játékokban oly fontos, kisméretű (256 byte-nál kisebb) UDP-adatcsomagok esetében. Az eredmények magukért beszélnek – a H97 esetében a játék adatcsomagjai akár kétszer (2X) gyorsabban haladtak, mint a versenytárs, játékhoz optimalizált LAN-vezérlő technológiák esetében!
Akár 3 képernyő használata

Akár három független monitor is csatlakoztatható a különféle videokimenetekre (DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DVI és VGA). Válassza ki a kimeneteket, és állítsa be, hogy a monitorok egymás képét mutassák (tükrözzék), vagy kiegészítsék egymást.
4K/Ultra HD vizuális kiválóság

Natívan támogatja a 4K/Ultra HD (ultramagas) felbontásokat, az akár 4096 x 2160 képpontos felbontást HDMI-n vagy DisplayPorton keresztül – ez az 1080p (1920 x 1080 képpontos) felbontás négyszerese, ami lenyűgözően tiszta, részletes és élethű képeket eredményez.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
2 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
4 db
USB portok száma
12 db

Az olcsó.hu Asus H97I-PLUS alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus H97I-PLUS alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.