Asus A88X-PRO alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

FM2+ foglalatos alaplap óriási strapabírással, 5-SZÖRÖS VÉDELEMMEL és új UEFI BIOS-szal, A88X lapkakészlettel 5-SZÖRÖS ASUS-VÉDELEM – Teljes körű védelem a legjobb minőség, megb Teljes leírás >

Termékleírás

FM2+ foglalatos alaplap óriási strapabírással, 5-SZÖRÖS VÉDELEMMEL és új UEFI BIOS-szal, A88X lapkakészlettel

5-SZÖRÖS ASUS-VÉDELEM – Teljes körű védelem a legjobb minőség, megbízhatóság és tartósság érdekében
Új UEFI BIOS – Barátságosabb, egyszerűbb és természetesebb módon kezelhető, még több hasznos információval
USB 3.0 Boost (UASP-támogatás) – A normál USB 3.0-nál 170 százalékkal gyorsabb
Network iControl – Valós idejű hálózati sávszélesség-felügyelet


5-SZÖRÖS ASUS-VÉDELEM

Teljes körű védelem a legjobb minőség, megbízhatóság és tartósság érdekében

Az ASUS alaplapok 5-szörös védelmet kínálnak a PC-hez. Minőségi alkatrészeket használunk, mint például a DIGI+ VRM digitális tápellátás az APU igény szerinti, precíz tápellátásához, a szigorú szabványok alapján bevizsgált ESD-egységek az elektrosztatikus interferenciák megszüntetésére, valamint túláramvédő kapcsolók a DRAM-bővítőhelyek mellett a túláram és a rövidzárlat okozta károk megakadályozására. Ezenfelül a korróziónak ellenálló I/O-hátlapot használunk – egy újabb példája annak, hogy az ASUS a lehető legjobb megbízhatóságot és tartósságot kínálja.

DIGI+ VRM
Precíz tápellátás-vezérlés és hosszan tartó stabilitás

A feszültségszabályozó modulok (voltage regulator module, VRM) az alaplapok egyik legfontosabb alkatrészei. A jó VRM-ek intelligens módon szabályozzák az APU tápellátását a tényleges igényeknek megfelelően, minden pillanatban. Az ASUS elsőként jelent meg digitális tápellátási megoldással, amely gyorsabb érzékeléssel és reakciókkal gondoskodik a APU precíz, az igényeknek megfelelő tápellátásáról. A pontos szabályozás nemcsak az energia pazarlását csökkenti, hanem a rendszer stabilitását is javítja.

*A DIGI+ VRM funkciók elérhetők az FM2+ és FM2 foglalatú CPU-khoz is.

Továbbfejlesztett DRAM-túláram elleni védelem
A rövidzárlat okozta károk megelőzése

Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez a funkció nemcsak az I/O-csatlakozókat védi, hanem a DRAM-ot is, hogy óvja a rendszert és megnövelje a készülék élettartamát.

ESD Guards
Hatásos ESD-védelem az alkatrészek élettartamának meghosszabbításához

Az elektrosztatikus kisülések (ESD) villámgyorsan történnek, és a hatásukat sokszor alulbecsülik. Az ASUS ESD Guard technológiája egy aktív védőáramkört használ, amely gondoskodik az elektrosztatikus kisülések leföldeléséről, ezzel is meghosszabbítva az alkatrészek élettartamát.

Kiváló minőségű, 5 ezer órás szilárdtest kondenzátorok
2,5-szer hosszabb élettartam, nagyszerű tartósság

Az ASUS kiváló minőségű szilárdtest-kondenzátorainak élettartama garantáltan legalább 5 ezer óra – két és félszer több, mint a hagyományos kondenzátoroké. Minden kondenzátornak ki kell bírnia az akár 105 fokos hőmérsékletet is, és meg kell felelnie a japán JIS (Japanese Industrial Standards) szabvány előírásainak – az eredmény kiemelkedő tartósság és sokkal jobb hőterhelhetőség.

Rozsdamentes acél I/O hátlap
3x tartósabb, korrózióálló bevonattal

Az ASUS alaplapok I/O-hátlapja erős, korrózióálló, rozsdamentes acélból készült, amely egy vékony réteg króm-oxiddal van bevonva a korrózióállóság javítása érdekében. Az ASUS rozsdamentes acél I/O-hátlapjainak – amelyeknek 72 órás sóspermet-nyúzótesztet kell kibírniuk – átlagosan háromszor hosszabb az élettartama a normál hátlapokhoz képest.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
AMD
Processzor foglalat
Socket FM2+
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
8 db
USB portok száma
16 db

Az olcsó.hu Asus A88X-PRO alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus A88X-PRO alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.