Asus A88X-GAMER alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.A88X-es, játékhoz optimalizált alaplap FM2+ foglalattal, SupremeFX hangrendszerrel, Intel LAN-vezérlővel és Gamer's Guardian alkatrészekkel a maximális szórakozáshoz - SupremeFX- Hibátlan au Teljes leírás >

Termékleírás

.A88X-es, játékhoz optimalizált alaplap FM2+ foglalattal, SupremeFX hangrendszerrel, Intel LAN-vezérlővel és Gamer's Guardian alkatrészekkel a maximális szórakozáshoz
- SupremeFX- Hibátlan audioélmény a magával ragadó játékhoz
- Intel Gigabit Ethernet- Hálózatkezelés, egyszerűen gyorsabban
- A Guardian funkció- Az igazi védelem
- AI Suite 3– optimalizált teljesítmény, mindig!
- GPU Boost-Engedje szabadjára az integrált grafika képességeit

.Hibátlan audioélmény a magával ragadó játékhoz!

Az ASUS A88X-GAMER leszámol a mítosszal, hogy a külső hangkártyák annyival jobbak – a beépített SupremeFX technológia közel veszteségmentes audioélményt kínál elismerésre méltó, 115 dB-es jel-zaj aránnyal – vagyis a hangok minden apró részlete tisztábban kivehető.

.Hálózatkezelés, egyszerűen gyorsabban

A győzelem és a kudarc közötti különbség sokszor szó szerint ezredmásodperceken múlik. Éppen ezért szereltük fel az A88X-GAMER-t a legkiválóbb hálózati technológiákkal, amelyek előnyt biztosítanak a játék számára!
Az Intel® Gigabit Ethernet vezérlője jobb átviteli kapacitást nyújt a processzor alacsonyabb terhelése mellett a kiváló sebesség érdekében, és ehhez mi még további extrákat adunk a játékosoknak a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez – minden játékban, minden harcmezőn.

.Gamer's Guardian – az igazi védelem!

Nemcsak a játékban véd az A88X-GAMER, hanem a valós világban is, minden oldalról. Nagyszerű alaplapok tervezéséhez minden részletre oda kell figyelni. Éppen ezért fordítottak annyi gondot az ASUS mérnökei az A88X-GAMER rengeteg nagyszerű védelmi funkciójára. Külön-külön csak erősek – együtt szinte megállíthatatlanok.

.Epikus grafikus támogatás az epikus játékélményhez!

Az A88X-GAMER egy epikus alaplap, így a grafikus támogatás sem lehet a legjobbnál kevesebb. A 4K/Ultra HD (ultramagas) felbontások natív támogatásától kedve egészen a több grafikus kártya (több GPU) kezeléséig az A88X-GAMER mestere a vizuális lehetőségeknek – készüljön fel, hogy leesik az álla!

- 4K/UHD támogatás
Natívan támogatja a 4K/Ultra HD (ultramagas) felbontásokat, az akár 4096 x 2160 képpontos felbontást HDMI-n vagy DisplayPorton keresztül – ez az 1080p (1920 x 1080 képpontos) felbontás négyszerese, ami lenyűgözően tiszta, részletes és élethű képeket eredményez.

- PCI Express 3.0 támogatás
Az A88X platformmal kiaknázható a több GPU-s rendszerek maximális teljesítménye, optimalizált PCI Express-kiosztással az olyan megjelenítéshez, amelyik sosem akad!

- Négy GPU-s CrossFireX™ támogatás
The A88X platform lets you unleash full power of multi-GPU setups with optimized PCI Express allocation for visuals that never stutter!

- GPU Boost
Az ASUS exkluzív GPU Boost technológiájával biztonságosan felgyorsítható az A88X-GAMER integrált GPU-ja (iGPU-ja) extrém teljesítményre, egy felhasználóbarát felületen keresztül – ha úgy tetszik, ingyenes iGPU-frissítés!

.AI Suite 3 - optimalizált teljesítmény, mindig!

Az AI Suite 3 egy exkluzív ASUS kezelőfelület-stílusú vezérlőpanel, ahol az A88X-GAMER alaplapos rendszer szinte minden eleme finomhangolható a teljesítmény, a stabilitás és a hatékonyság legjobb egyensúlyának megteremtésére — egyetlen egyszerű és intuitív felületen.

- Fan Xpert 2
Az A88X-GAMER fő tervezési szempontjai a sebesség és az egyszerűség voltak – és ez a szemlélet volt érvényes az alaplap nagy teljesítményű, mégis elegáns UEFI BIOS-ára is.

- USB 3.0 Boost
Ez a nagyszerű ASUS-exkluzív technológia tovább gyorsítja az egyébként is igen gyors USB 3.0-t, a normál USB 3.0-nál akár 1,33-szor nagyobb sebességek eléréséhez.

- Rendszerinformációk
Ha nagy hirtelen meg kellene nézni a PC specifikációit akkor a Rendszerinformációk képernyő mindent megmutat, amire csak szükség lehet – azonnal!

- EZ Update
Az alaplap mindig naprakész, hála az EZ Update-nek – csak kattintson egyet az illesztőprogramok frissességének ellenőrzéséhez.

.Díjnyertes BIOS!
- UEFI BIOS
Az A88X-GAMER UEFI BIOS-a EZ és Speciális módot is kínál az Ön tapasztalatához és ambíciójához igazodva. EZ módban nagyon gyors a beállítás, a dátum és az idő megadása, a ventilátorprofilok és az Intel Extreme Memory Profile (XMP) memóriaprofilok beállítása. Advanced (speciális) módban pedig beállíthatók kedvencek és gyorsbillentyűk, feljegyezhetők és áttekinthető a legutóbbi módosítások az Utolsó módosítás naplóban, vagy akár gyors feljegyzések is készíthetők a Gyors jegyzet funkcióval.

- CrashFree BIOS 3
Nem kell többé aggódni a BIOS sérülései miatt: a CrashFree BIOS 3-mal a PC bármikor visszaállítható működő állapotba – még akkor is, ha nem indul!

- EZ Flash 2
A BIOS gyorsan, még az operációs rendszerbe belépés előtt frissíthető egy USB-meghajtóról. Pár kattintás az egész, se floppyra, se az operációs rendszer alatt futtatandó frissítő segédprogramra nincs szükség.

.AMD A sorozatú gyorsított processzor (APU) AMD Radeon R sorozatú grafikus vezérlővel
Az A88X-GAMER teljes mértékben támogatja a legfrissebb AMD foglalatos, AMD Radeon™ R sorozatú grafikával felszerelt FM2+ (Kaveri) APU-kat, ugyanakkor továbbra is kompatibilis az FM2 foglalatos (Richland és Trinity) APU-kkal. Az AMD foglalatos FM2+ APU-k támogatják a Microsoft DirectX 11.1 használatát a fantasztikusan gyors és sima grafikai megjelenítés érdekében, natív PCI Express 3.0 támogatással segítik a teljes sebességű bővítést, illetve 4K/UHD felbontású megjelenítést kínálnak a HDMI- és DisplayPort csatlakozókkal. Modellnév hozzáadása.

.AMD A88X FCH (Bolton D4)
Az AMD® A88X FCH (Bolton D4) lapkakészlet az akár 5 GT/s átviteli sebességet is támogatja, valamint kezeli a PCI Express 3.0 grafikus csatolókat. Natívan kezel 8 db 6 Gbit/s SATA és négy USB 3.0 csatlakozót.

.AMD Radeon Dual Graphics technológia
Az AMD Radeon Dual Graphics egy kizárólag AMD platformokon elérhető, exkluzív technológia. Az A88X-GAMER lehetővé teszi az AMD APU-k és egyes AMD Radeon™ HD 6000 sorozatú grafikus kártyák együttműködését, amelynek az eredménye páratlan minőségű és teljesítményű 3D-s grafika a játékokban – hogy a játékélmény minden eddiginél jobb lehessen!

.AMD Eyefinity technológia
Az AMD izgalmas Eyefinity technológiája gondoskodik a játékosok horizontjának kiszélesítéséről, így a játékmező akár hat független képernyőn át húzódhat, panorámaképet nyújtva a magával ragadó játékhoz.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
AMD
Processzor foglalat
Socket FM2+
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
8 db
USB portok száma
14 db

Az olcsó.hu Asus A88X-GAMER alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus A88X-GAMER alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.