ASUS Z97-K/USB 3.1 alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Bizonyított minőség, tartós megbízhatóság a legfrissebb 10 Gbit/s-es USB 3.1 és M.2 adatátviteli sebességével — ez az USB 3.0 sebességének duplája! - Ultragyors 10 Gb/s sebességű US Teljes leírás >

Termékleírás

.Bizonyított minőség, tartós megbízhatóság a legfrissebb 10 Gbit/s-es USB 3.1 és M.2 adatátviteli sebességével — ez az USB 3.0 sebességének duplája!

- Ultragyors 10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve
- ASUS Reversible USB 2.0 - Bármelyik irányban! A világ első alaplapra szerelt megfordítható USB 2.0 csatlakozója.
- Igazolt minőség – ötszörös védelem. Több mint 1000 kompatibilis készülék. Több mint 7000 órányi ellenőrzés
- A rendszer felgyorsítása villámgyors, 10 Gb/s sebességű M.2 csatolóval
- Fan Xpert 2+ - Maximális hűtés és csendesség
- A média által is elismert UEFI BIOS az új EZ Tuning Wizarddal
- ASUS HomeCloud - Digitális PC-elosztópont, tökéletes a megosztáshoz és házimozihoz

.Igazolt minőség. Tartós bizalom.
.Szigorú kompatibilitás és ellenőrzés

Mi vagyunk a világ legnagyobb alaplapgyártója és az Önhöz hasonló felhasználók körül forgó, design alapú hozzáállásunk nem véletlenül lett elismert. Mérnökeink precíz szabványok alapján garantálják a minőséget a termék teljes életciklusán keresztül, a legjobb alkatrészeket válogatva a valós körülmények jelentette problémák kivédéséhez. Alaplapjaink igazoltan kompatibilisek több mint 1000 alkatrésszel és készülékkel, és legalább 7 ezer órányi szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Ez az, amiért Ön biztos lehet benne, hogy az ASUS alaplapjai mindenféle környezethez és alkalmazási területhez megfelelők lesznek. Ha a legjobb alapokra akarja építeni PC-jét, építse egy ASUS alaplapra.

.A média által is elismert UEFI BIOS

A legsimább, legmenőbb grafikus BIOS még tovább fejlődött, hogy még vonzóbb legyen. PC-újoncoknak és sokat látott túlhajtóknak egyaránt segítenek az EZ és az Advanced módok eligazodni gyorsan, egyszerűen.

.Maximális hűtés és csendesség a Fan Xpert 2+-szal

A Fan Xpert 2+ egy rendkívül fejlett ventilátorvezérlő eszköz, amely egyaránt kezeli a három- és négytűs csatlakozójú CPU- és házventilátorokat, és használatával háromtűs CPU-hűtők ugyanolyan pontossággal vezérelhetők, mint a négytűsek – így csendesebben és hatékonyabban tudnak működni a ventilátorok. Az eszköz megvizsgálja az egyes ventilátorok jellemzőit, és intelligens módon egyéni beállításokat határoz meg az egyes ventilátorokhoz a meghatározott területeken mért hőmérsékletértékek alapján. A Fan Xpert 2+-vel minden ventilátor a jó hűtés, a teljesítmény és az alacsony zajszint legjobb kombinációját tudja nyújtani.

.Ultragyors adatátvitel
.10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve

A beépített legfrissebb USB 3.1 kapcsolattal és a leggyorsabb adatátvitelt szolgáló két Type-A csatlakozóval akár 10 Gbit/s-es sebesség is elérhető — ami a leggyorsabb USB 3.0-val elérhető sebességnek is duplája. A következő generációs szabvány tökéletesen kezeli a meglévő USB eszközöket (vagyis visszamenőleg kompatibilis), ugyanakkor felkészít az USB 3.1 nyaktörő sebességére. Ráadásul az exkluzív USB 3.1 Boost technológia automatikusan még magasabbra srófolja az USB 3.1 teljesítményét!

.A rendszer felgyorsítása M.2-vel

A két natív PCI Express 2.0-nyi sávszélességgel az M.2 akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet is képes kiszolgálni. Operációs rendszeri meghajtónak tökéletes választás, így az egész PC sokkal gyorsabb lehet. Támogatja az Intel® Rapid Storage technológiáját is az adatok még gyorsabb elérése és az alkalmazások automatikus frissítése érdekében, illetve hogy a gép alvó állapotból másodpercek alatt felébredjen!*

*Az Intel® Rapid Storage technológia támogatásával kapcsolatban forduljon az egyes modellek specifikációjához

.A PC-építés még sosem volt ennyire egyszerű

Mi értjük, hogy Ön hogyan használja a PC-jét. A szereléstől a rendszer beállításán és figyelésén át a firmware- és hardverfrissítésekig mi azon vagyunk, hogy megkönnyítsük az életét. Éppen ezért igyekszünk folyamatosan azon, hogy új és izgalmas PC-építési funkciókat kínáljunk, amelyek megkönnyítik a PC-szerelést, szórakoztatóvá és problémamentessé téve azt.

.ASUS HomeCloud
.Az Ön PC-je, az Ön világa

Az ASUS HomeCloud egy korlátok nélküli világot teremt. Használatával távolról elérhető az otthoni PC, bárhová lejátszható róla a multimédiás tartalom, és bárhonnan kezelhetők az adatok – legyenek azok akárhol is tárolva. A beépített „Wake on WAN” (WAN-forgalomra bekapcsolás) funkcióval a PC távolról felébreszthető és vezérelhető egyetlen okos készülékkel, bárhol és bármikor. A merevlemezt pedig lényegében saját felhőtárolóvá alakítja, nem kell aggódni a tárkapacitás miatt. A HomeClouddal az otthoni PC kaput nyit a világra.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
6 db
USB portok száma
13 db

Az olcsó.hu ASUS Z97-K/USB 3.1 alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS Z97-K/USB 3.1 alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.