ASUS Z97-A/USB3.1 alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Ultragyors alaplapi USB 3.1 és egykattintásos teljes rendszeroptimalizálás. - Ultragyors 10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve - 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) Dual Teljes leírás >

Termékleírás

.Ultragyors alaplapi USB 3.1 és egykattintásos teljes rendszeroptimalizálás.

- Ultragyors 10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve
- 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) Dual Intelligent Processors 5 technológiával – Egyetlen kattintás, teljes rendszeroptimalizálás!
- M.2 és SATA Express – a rendszer felgyorsítása villámgyors, 10 Gb/s átviteli sebességre
- Crystal Sound 2 és Intel Gigabit Ethernet-vezérlő – nyerő kombináció játékokhoz!
- ASUS HomeCloud – A PC elérése távolról és multimédiás tartalom lejátszása bárhol, bármikor
- Igazolt minőség – ötszörös védelem. Több mint 1000 kompatibilis készülék. Több mint 7000 órányi ellenőrzés

..Egyetlen kattintás, teljes rendszeroptimalizálás
.Robusztus túlhajtás, energiamegtakarítás, digitális tápellátás, testre szabott ventilátor-vezérlés, és egyéni hálózati és audiobeállítások

Egy kattintással elvégezhetők mindezek a beállítások egyszerre. Az ASUS 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) funkciójával megokosodik a PC. Dinamikusan optimalizálja a rendszer minden lényeges aspektusát – az eredmény pedig kiváló CPU-teljesítmény, komoly megtakarítás a villanyszámlán, ultrastabil digitális tápellátás, hűvös és csendes ventilátorok, valamint mostanra még a hálózati és az audiobeállítások is a használt alkalmazáshoz igazodnak. Más szavakkal, a 5-Way Optimization gondoskodik arról, hogy a PC tökéletes legyen akár játékhoz, akár szórakozáshoz, akár munkához, akár bármi máshoz!

- A játékok gyorsan és simán futnak, kiváló teljesítménnyel, előnyt élvező hálózati forgalommal és energikus hangokkal
- A ventilátorok csendben maradnak a mindennapos feladatok végzése közben, és extrém hatékonyan működnek játék közben
- A filmek lejátszása nem akadozik
- Csökken az elpazarolt energia mennyisége, pénzt takaríthat meg

.A média által is elismert UEFI BIOS

A legsimább, legmenőbb grafikus BIOS még tovább fejlődött, hogy még vonzóbb legyen. PC-újoncoknak és sokat látott túlhajtóknak egyaránt segítenek az EZ és az Advanced módok eligazodni gyorsan, egyszerűen.

..Ultragyors adatátvitel
.10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve

A beépített legfrissebb USB 3.1 kapcsolattal és a leggyorsabb adatátvitelt szolgáló két Type-A csatlakozóval akár 10 Gbit/s-es sebesség is elérhető — ami a leggyorsabb USB 3.0-val elérhető sebességnek is duplája. A következő generációs szabvány tökéletesen kezeli a meglévő USB eszközöket (vagyis visszamenőleg kompatibilis), ugyanakkor felkészít az USB 3.1 nyaktörő sebességére. Ráadásul az exkluzív USB 3.1 Boost technológia automatikusan még magasabbra srófolja az USB 3.1 teljesítményét!

.Emelje magasabb szintre a tárolás sebességét a SATA Expresszel

A SATA Express akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességre képes két PCIE 2.0 sáv használatával, megoldva a közeljövő magasabb sávszélesség-igényének problémáját. A jelenlegi SSD-k akár 550 MB/s sebességre is képesek, amely közel ki is tölti a 6 Gbit/s SATA-kapcsolatok kapacitását. Az akár két SATA-meghajtóval is visszamenőlegesen kompatibilis SATA Express az új generációs kapcsolati szabvány – amely garantálja, hogy Ön és a rendszere biztosan nem marad le.

.A rendszer felgyorsítása M.2-vel

A két natív PCI Express 2.0-nyi sávszélességgel az M.2 akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet is képes kiszolgálni. Operációs rendszeri meghajtónak tökéletes választás, így az egész PC sokkal gyorsabb lehet. Támogatja az Intel® Rapid Storage technológiáját is az adatok még gyorsabb elérése és az alkalmazások automatikus frissítése érdekében, illetve hogy a gép alvó állapotból másodpercek alatt felébredjen.*
*Az Intel® Rapid Storage technológia támogatásával kapcsolatban forduljon az egyes modellek specifikációjához

.Bővítse gépét ultragyors Thunderbolt-tal már ma

Az ASUS ThunderboltEX II sorozat az első Intel®-minősítésű Thunderbolt™ 2 kártya, amelynek köszönhetően a saját építésű gép igény szerint bármikor, rugalmasan kiegészíthető a Thunderbolt technológiával. Élvezze az akár 10 Gbit/s-es* kétirányú sebességet – ez négyszer (4x!) gyorsabb, mint amit az USB 3.0 tud! A legfrissebb 4K/UHD (ultramagas felbontású) képernyőkön úgy nézhet hihetetlen részletességű videókat, hogy egyidejűleg nagy sávszélesség-igényű tárolóeszközöket használ.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
4 db
USB portok száma
14 db

Az olcsó.hu ASUS Z97-A/USB3.1 alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS Z97-A/USB3.1 alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.