ASUS Z10PE-D8 WS alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kiválóan bővíthető EEB teljesítmény, két CPU-val - Négyszeres erejű grafikus teljesítmény – négy PCIe Gen3 x16 kapcsolat akár NVidia GeForce SLI, akár AMD CrossFireX használatához - Teljes leírás >

Termékleírás

Kiválóan bővíthető EEB teljesítmény, két CPU-val

- Négyszeres erejű grafikus teljesítmény – négy PCIe Gen3 x16 kapcsolat akár NVidia GeForce SLI, akár AMD CrossFireX használatához
- Kiemelkedő tápellátási megoldás – A felsőkategóriás alkatrészek iparágvezető tápellátási hatásfokot eredményeznek
- Egyedi BIOS a két CPU-s túlhajtáshoz – A CPU teljesítmény akár 10 százalékkal is túlhajtható
- Rendkívül rugalmas tárolási lehetőségek – alaplapi M.2 x4 és az ASUS PIKE II bővítőkártyák támogatása
- Egyszerű karbantartás – ASUS Q-Code Logger, egy egyszerű karbantartási gomb, valamint Dr. Power LED a szokatlan tápellátási állapotok jelzésére

Négyszeres erejű grafikus teljesítmény

Hét natív PCI Express 3.0 x16 kártyahely azt jelenti, hogy a Z10PE-D8 WS óriási grafikus teljesítménnyel szerelhető fel, vagyis tökéletes megoldás az olyan szakterületekre, mint a gépészeti tervezés, építészet, belsőépítészet, repülőgépgyártás, vagy éppen audio- és videoszerkesztés. Sőt, ezzel a bőséges grafikus teljesítménnyel a Z10PE-D8 WS-en a legigényesebb PC-s játékok is maximális részletességgel futtathatók – nagyszerű tehát munkához és játékhoz egyaránt.

Kiemelkedő tápellátási megoldások
Az ASUS Z10PE-D8 WS-nél az iparágvezető energiatakarékosságot válogatott alkatrészek és innovatív tervezés biztosítja. A kiváló vezetőképességű, nagy hatásfokú, minimális veszteségű Beat Thermal Chokes II tekercsekkel és az integrált Dr. MOS MOSFET-ekkel hely takarítható meg és csökkenthető a működési hőmérséklet. A legmodernebb munkaállomás-alaplapban az ASUS az iparág legtartósabb, 12K szilárdtest-kondenzátorait használta fel, valamint az exkluzív ASUS ProCool tápcsatlakozókat. A Z10PE-D8 WS úgy készült, hogy terhelés alatt is hűvös fejjel teljesítsen – és a teljesítményt, a tápellátás hatásfokát és a termék élettartamát extrém szintekre emelje!

Két CPU-s túlhajtás a rendkívüli teljesítményhez
A Z10PE-D8 WS a teljesítményhatárokat újabb távlatokba tolta ki azáltal, hogy lehetővé teszi két CPU túlhajtását. Az Ai Overclock Tuner és a Xeon Turbo Charger a BIOS-ban kifejezetten arra szolgál, hogy akár 10 százalékkal megdobja a CPU túlhajtási teljesítményét, a CPU High Performance Linpack (HPL) teljesítményteszt kiemelkedő eredményeivel igazolt módon.

Q-Code Logger – egyérintéses hibakeresés
A Q-Code Logger egy egyérintéses hibakereső, amellyel a felhasználóknak bármikor könnyedén ellenőrizhetik a rendszer állapotát. Helyezzen be egy flash-meghajtót a szomszédos USB-csatlakozóba, nyomja meg az alaplap dedikált Q-Code Logger gombját, és az aktuális éles munkamenet összes ASUS Q-Code eseménynaplója rámásolódik a meghajtóra, akkor is, ha egyébként a rendszer ki van kapcsolva.

Dr. Power a tápegység intelligens felismeréséhez
Mivel a Z10PE-D8 WS olyan professzionális felhasználók számára készült, akik igénylik a nonstop működést, a stabil tápellátás kritikus fontosságú. A tápegység állapotának folyamatos figyelésével megelőzhetők a hirtelen rendszerleállások: praktikus figyelmeztetések érkeznek, ha nem elegendő a biztosított áram. A LED üzenetei az alaplapon pedig világosan jelzik a kapcsolódó tápellátási hibákat abban az esetben, ha a rendszer nem indul el.

Emelje magasabb szintre a tárolás sebességét a SATA Expresszel
A SATA Express akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességre képes két PCIE 2.0 sáv használatával, megoldva a közeljövő magasabb sávszélesség-igényének problémáját. A jelenlegi SSD-k akár 550 MB/s sebességre is képesek, amely közel ki is tölti a 6 Gbit/s SATA-kapcsolatok kapacitását. Az akár két SATA-meghajtóval is visszamenőlegesen kompatibilis SATA Express az új generációs kapcsolati szabvány – amely garantálja, hogy Ön és a rendszere biztosan nem marad le.

A rendszer felgyorsítása M.2-vel
A két natív PCI Express 2.0-nyi sávszélességgel az M.2 akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet és 22110 NGFF meghajtókat is képes kiszolgálni. Tökéletes választás operációsrendszer-meghajtónak, hogy az egész PC sokkal gyorsabb legyen.

A funkciók javítása minden téren és teljes körű I/O
A Z10PE-D8 WS speciáils funkciók garmadáját valósítja meg egy szokásos, Enterprise Electronics Bay (EEB) méretű alaplapon, hogy kiemelkedő rugalmasságot és teljesítményt nyújtson: két Intel® Xeon® E5-2600 v3 foglalat, nyolc DDR4 DIMM memóriahely és hét PCI Express 3.0 x16 kártyahely található rajta. A Z10PE-D8 WS-en található tíz darab USB 3.0 csatlakozó, nyolc 6 Gbit/s SATA csatlakozó és még a legmodernebb SATA Express csatlakozókból is kettő – használja ki az akár 16 Gbit/s sebességű adatátvitel előnyeit! Kiváló multimédiás funkciókat is kínál, 7.1 csatornás DTS-HD® Master Audio kimenettel.

Gyorsabb töltés az USB Charger+-szal
A hagyományos USB-csatlakozókhoz képest az USB Charger+ akár háromszor gyorsabban képes feltölteni az USB-s készülékeket. Akkor is tölthetők az okos készülékek, ha a PC alvó vagy hibernált állapotban van, netán ki van kapcsolva.

LGA 2011 tokozású, Intel® Xeon® E5-2600 v3 processzorcsalád
Az alaplap két LGA 2011-3 foglalatot tartalmaz a legmodernebb Intel® Xeon® E5-2600 v3 processzorok kiszolgálásához Az integrált memória- és PCI Express vezérlők négycsatornás (8 DIMM modul) DDR4 memóriát és 80 PCI Express 3.0 sávot kezelnek. Ez kiváló grafikus teljesítményt és kiemelkedően hatékony energiafelhasználást eredményez.

Intel® C612 Express lapkakészlet
Az Intel® C612 a legmodernebb egylapkás rendszer, amely képes kezelni két, LGA 2011-3 foglalatba szerelt Intel® Xeon® E5-2600 processzort. Soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. Ezenfelül a C612 8 db 6 Gb/s sebességű SATA-csatlakozóval és 2 db SATA Express csatlakozóval érkezik az adatok gyorsabb kezeléséhez, a jelenlegi buszrendszerek sávszélességének a dupláját kínálva.

Négykártyás SLI™ és négy GPU-s CrossFireX™ kezelése
Az új Z10PE-D8 WS alaplapon mind az SLI™, mind a CrossfireX™ architektúrák kifogástalanul működnek, és a PCI Express kártyahelyek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy befogadjanak akár négy grafikus kártyát. Legyen szó akár professzionális grafikai munkákról, akár nehézsúlyú multimédiáról vagy dedikált játékgépről, több mint elég grafikus teljesítmény használható, ahol csak szükség van rá.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 2011-3
Memória helyek száma
8 db
Memória típusa
DDR4
Integrált videokártya
Nincs
Sata meghajtók száma
8 db
USB portok száma
16 db

Az olcsó.hu ASUS Z10PE-D8 WS alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS Z10PE-D8 WS alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.