ASUS Sabertooth Z97 MARK 1/USB3.1 alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..TUF ATX Intel® Z97 alaplap megerősített hátlappal és rugalmas hűtési rendszerrel a folyamatos stabilitás érdekében - Ultragyors 10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve - LGA1150 Teljes leírás >

Termékleírás

..TUF ATX Intel® Z97 alaplap megerősített hátlappal és rugalmas hűtési rendszerrel a folyamatos stabilitás érdekében

- Ultragyors 10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve
- LGA1150 foglalat az 5., az új 4. és a 4. generációs Intel® Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processzorok fogadásához
- Intel® Z97 Express lapkakészlet
- TUF ICe - A hűtés nagymestere
- Thermal Armor with Flow Valve (hővédelem áramlásszabályzással) - Teljeskörű, légáramlat-fokozásos hőleadás
- TUF Fortifier megerősített hátlap - Sérülésvédelem és jobb hűtés
- Dust Defender porvédelem - Taszítja a port, megnöveli az élettartamot
- Thermal Radar 2 - Személyre szabott ventilátortuning, a rendszer teljes körű hűtése
- TUF alkatrészek [TUF 10K Ti-kondenzátorok, új TUF fémötvözet tekercs és MOSFET-ek; hadiipari kategóriájú minősítés] - Igazolt strapabírás

..Thermal Armor with Flow Valve
.Optimalizálja a légáramlást a gyorsabb hőelvezetés érdekében

A TUF Thermal Armor több, mint pusztán egy katonai stílusú borítás: két ventilátorával felgyorsított légáramlást kínál a gyors hűtés érdekében. A megfordítható irányú légáramlási technológia le- és elfújja a port a hűtőbordákról és a feszültségszabályzó modulról, míg az exkluzív áramlásszabályzás szabályozza a hőcsövek és a levegő érintkezését — ami folyadékhűtéses kiépítésekhez is remek megoldás!

.. TUF Fortifier
.Merevítés és hűtés a kártya hátulján

A TUF még erősebb és hűvösebb lesz az exkluzív TUF Fortifier használatával. Megerősített hátlap garantálja, hogy az alaplap nem reccsen meg a nehéz grafikus kártyák és CPU-hűtők súlya alatt, és minimálisra csökkenti annak az esélyét, hogy meghajlik vagy elgörbül, és emiatt elromlik.

A TUF Fortifier emellett egy hővezető alátétet is tartalmaz,, amely hatékonyan viszi el a meleget a feszültségszabályzó modulról és más alkatrészekről — ez az újítás önmagában akár 7C-kal csökkenti a hőmérsékletet.

..A szaksajtó által elismert legintuitívabb UEFI BIOS

A legsimábban kezelhető, egérrel vezérelt grafikus BIOS továbbfejlesztett EZ- és Speciális móddal. Egyaránt hasznos lehet az újonc gépépítők és a veterán túlhajtók számára is.

..10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve

A beépített legfrissebb USB 3.1 kapcsolattal és a leggyorsabb adatátvitelt szolgáló két Type-A csatlakozóval akár 10 Gbit/s-es sebesség is elérhető — ami a leggyorsabb USB 3.0-val elérhető sebességnek is duplája. A következő generációs szabvány tökéletesen kezeli a meglévő USB eszközöket (vagyis visszamenőleg kompatibilis), ugyanakkor felkészít az USB 3.1 nyaktörő sebességére. Ráadásul az exkluzív USB 3.1 Boost technológia automatikusan még magasabbra srófolja az USB 3.1 teljesítményét!

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
6 db
USB portok száma
16 db

Az olcsó.hu ASUS Sabertooth Z97 MARK 1/USB3.1 alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS Sabertooth Z97 MARK 1/USB3.1 alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.