ASUS P9D-M alaplap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ASUS P9D-M egy micro ATX méretű kiszolgáló-alaplap, amelyben a legújabb Intel® Xeon® E3-1200 v3 processzorok, két, kiszolgáló osztályú Intel® I210 LAN-csatlakozó, 6 Gb/s SATA és digit Teljes leírás >

Termékleírás

Az ASUS P9D-M egy micro ATX méretű kiszolgáló-alaplap, amelyben a legújabb Intel® Xeon® E3-1200 v3 processzorok, két, kiszolgáló osztályú Intel® I210 LAN-csatlakozó, 6 Gb/s SATA és digitális tápellátás található. Mindezek révén a P9D-M nagyszerű kiszolgáló-alaplap kisméretű adatközponti kiszolgálókhoz és kisvállalati nyomtató/fájl/levelező/Exchange kiszolgálónak.

Gyártó
Asus
Processzor gyártója
Intel
Processzor foglalat
LGA 1150
Memória helyek száma
4 db
Memória típusa
DDR3
Integrált videokártya
Van
Sata meghajtók száma
6 db
USB portok száma
8 db

Az olcsó.hu ASUS P9D-M alaplap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS P9D-M alaplap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.